Otulka5
Fanka BB :)
To tak jak i ja =)Cześć. Mogę się wprosic? Termin na 19 sierpnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak i ja =)Cześć. Mogę się wprosic? Termin na 19 sierpnia
Jesli to pierwsza ciaza to prawdopodobnie nie bedzie dlugo widac u mnie na uczelni zauwazyli dopiero w 6mcu a co do -5 to sporo straty warto z lekarzem to obgadac, az tak Cie wymioty mecza?Dziewczyny, czy to normalne, że przy 11 tygodniu (jutro się zaczyna) ważę -5kg oraz nie widzę jeszcze brzuszka? Czy to przez moją oponke nieduża? [emoji20]
Często się zdarza że w pierwszej ciąży dosyć późno widać brzuszek ale ten spadek wagi jak na moje oko dosyć duży.a przynajmniej ma waga z czego spadać czy jesteś szczuplutka? Ja na pewno skonsultowałabym z lekarzem. Jeśli masz wymioty i mdłości to polecam taki lek homeopatyczny ipeca 9ch, mi poleciła dziewczyna z innego wątku i wczoraj super działo, dziś tak samo ale wole nie zapeszac bo męczyły mnie mdłości okropnieDziewczyny, czy to normalne, że przy 11 tygodniu (jutro się zaczyna) ważę -5kg oraz nie widzę jeszcze brzuszka? Czy to przez moją oponke nieduża? [emoji20]
Mam to samo z moją córą, od kilku tygodni przechodzi uparcie że swojego łóżka na nasze a jak się ją przełoży na śpiocha i znowu się obudzi, to wraca spowrotem. Nie daje się za nic przekonać, żeby spać u siebie, a nie było z tym problemu. Może ma to jakiś związek z ciążą, kto wie...Moja tez ostatnio do nas przychodzi spac. Ja tam nie narzekam bo jestem tak spiaca i mocno spie ze nie zwracam uwagi ale maz czesto narzeka ze nie ma miejsca z dwoma babami w wyrze i idzie na naroznik spac cos jej sie ostatnio mamusiowosc wlaczyla dziaiaj pierwszy dzien w przedszkolu po 3tyg siedzeniu w domu jaka piekna cisza ! Delektuje się ❤
Nasza identyka zawsze wraca a spi sama od 3mca zycia zasnie u siebie ale w nocy zawsze przejdzie. Kurde nasza nic nie wie o ciazyMam to samo z moją córą, od kilku tygodni przechodzi uparcie że swojego łóżka na nasze a jak się ją przełoży na śpiocha i znowu się obudzi, to wraca spowrotem. Nie daje się za nic przekonać, żeby spać u siebie, a nie było z tym problemu. Może ma to jakiś związek z ciążą, kto wie...
Brzuch może być widać nawet w 20 lub 30 tyg. Zależy od budowy ciała i nie chodzi o wagę tylko ułożenie macicyDziewczyny, czy to normalne, że przy 11 tygodniu (jutro się zaczyna) ważę -5kg oraz nie widzę jeszcze brzuszka? Czy to przez moją oponke nieduża? [emoji20]
Będzie lepiej, jeszcze max 2 tygodnie i powinno Ci się poprawićJej, dziewczyny czy w 9-10 tygodniu jest jakiś najwyższy poziom bety?
Boże jak ja się czuje! Nie mam siły opiekować się moim dwulatkiem.
plakac mi się chce.
juz dziś rano poszly ruch czopki.
fakt - nie rzygam, ale te mdłości i uczucie słabości wykańcza
Dzieci mają widać szósty zmysł jeśli chodzi o rodzeństwoNasza identyka zawsze wraca a spi sama od 3mca zycia zasnie u siebie ale w nocy zawsze przejdzie. Kurde nasza nic nie wie o ciazy