reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dajcie znac po wizycie !
Ja z objawow to tylko cycki i przed snidaniem mdli. A no i sennosc lvl hard 😂 bez drzemki w dzien nie daję rady.. serio. W nocy juz mi niewygodnie.upycham koldre miedzy nogi i nie mam sie czym przykryv pozniej 😅😅

reklama
Dajcie znac po wizycie !
Ja z objawow to tylko cycki i przed snidaniem mdli. A no i sennosc lvl hard 😂 bez drzemki w dzien nie daję rady.. serio. W nocy juz mi niewygodnie.upycham koldre miedzy nogi i nie mam sie czym przykryv pozniej 😅😅

Zazdroszczę tych drzemek w dzień :) Ja w pracy do 18 cały tydzień, także można tylko pomarzyć :)

A i faktycznie dużo Dupka bierzesz, ja brałam 3 a od dzisiaj 2. Co prawda brałam go też przed ciążą, ale tylko przez kilka dni w cyklu więc nie tyłam, ale teraz widzę to zupełnie inaczej. A czujesz się bardziej głodna? Więcej jesz niż zwykle?
Właśnie jem więcej, ale bardziej to zamiast 2 kanapek jem 3. Nie mam apetytu wilczego na słodkie. Raczej na słone, mięso, normalne jedzenie. Chyba właśnie to jedzenie "trochę" więcej i ostatnie 2 tygodnie leżenia w łóżku chorej daje się we znaki 😀

To ja pobije rekord bo przytyłam już 7 kg... a mało nie wazę ... ale co zrobie się trochę głodna to mdlosci są nie do wytrzymania [emoji24] już się umówiłam do dietetyka , niby wiem co powinnam jesc i w ogóle ale jakoś łatwiej jak ktoś to „kontroluje”[emoji12]

Zazdroszczę drzemek, ja mam córkę w domu rok i dwa miesiące więc drzemki musze sobie odpuścić ;)

Ach w 1 ciąży było bosko. Robilam co chciałam na L4, lezalam, pachnialam, a teraz... No cóż życie;)

Zazdroszczę drzemek, ja mam córkę w domu rok i dwa miesiące więc drzemki musze sobie odpuścić ;)

Ach w 1 ciąży było bosko. Robilam co chciałam na L4, lezalam, pachnialam, a teraz... No cóż życie;)
Juz nie spi w dzien? Moja tez szybko przestala ale jak oglada bajke to mi sie oko zamknie 😂 max w domu wiec w razie co zareaguje jak zacznie swirowac 😅
Terqz modle sie zeby szybko wyzdrowiala i poszla do pkola bo juz z nia wariuje 😂😂🤭

reklama
Juz nie spi w dzien? Moja tez szybko przestala ale jak oglada bajke to mi sie oko zamknie [emoji23] max w domu wiec w razie co zareaguje jak zacznie swirowac [emoji28]
Terqz modle sie zeby szybko wyzdrowiala i poszla do pkola bo juz z nia wariuje [emoji23][emoji23][emoji2960]
Ma drzemkę ale ja wtedy ogarniam trochę w domu. I mi się nie chce spać jak ona śpi. Bo ona ma drzemkę w południe A ja to tak koło 15 najbardziej bym pospala. No o A jeszcze bajkami się nie bardzo interesuje:p

Do góry