Tak,w piątek pojechałam z plamieniem a na usg stwierdzono brak akcji serca . Dostałam skierowanie do szpitala,i w razie gdyby samo "ruszyło" mam jechać odrazu ale póki co czekam... To chyba jeszcze gorsze to czekanie , chyba wolę to mieć za sobą [emoji25][emoji2731]
Bardzo współczuję tego przez co przechodzisz, znam ten ból[emoji22] I faktycznie, lepiej mieć to już za sobą...
Ja mam wizytę jutro o 15.45 I już mam stresa. A moje mdłości zamieniły się w wieczorne. Przed chwilą w pracy kroiłam pani mielonkę i myślałam że już będę musiała uciekać do kibelka A potem poczułam jej perfumy. Ło matko.
U mnie mdłości dopiero się zaczynają, ale też są popołudniowe. Niby dobrze, bo może będę w stanie jakoś w pracy funkcjonować, ale za to w domu jestem dętka[emoji53]
Witam wszystkich [emoji4] założyłam ten wątek i się więcej nie odezwałam . Nie mogłam się zalogować a reset hasła nie przychodził ma mail i się chwilowo poddałam . Teraz zainstalowalam aplikacje i zobaczymy jak to wszystko działa w aplikacji [emoji4] wiec tak z OM termin wychodzi mi na 26.07 ale z usg wynika ze ciąża jest o2 tyg młodsza ... czyli jestem aktualnie w 9 tyg ciazy, jestem już mama 2 córek 6 i 2 lata i spodziewam się bliźniąt dwuowodniowych . Pozdrawiam wszystkie Sierpniowki [emoji4]
Gratulacje[emoji7]Mnie przeraziła na początku wizja trzeciego malucha, a Ty przeskoczyłaś tą trójeczkę[emoji12]