Jastia
Fanka BB :)
Mam nadzieję że zabierzecie mnie że sobąPrzechodzimy na zamknięte czyli niedostępne z zewnątrz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję że zabierzecie mnie że sobąPrzechodzimy na zamknięte czyli niedostępne z zewnątrz
U mnie to taki stres powodowało, że nawet nie umiałam na szybko ocenić czy się skubana podwoiła oooj też bym ciągle spała, ale to chyba normalne, nie to że leń jestem i śpioch.. chociaż trochę jestemJa nie ogarnięta po tygodniu 2ga robilam
A sypiam hahaha aż zdjelam zegarek liczący sen bo ilość drzemek przerazala na wykresie
Termin jeśli dobrze obliczam to wypadal by mi na 24 sierpieńSuper, gratuluje, wychodzi Ci termin na sierpień? Myślałam że teraz to już wrześniowymi się sypią?
PrzeeeestanZrobiłam kontrast w telefonie tego zdjęcia i nie rozumiem tego testu. Są dwie kreski pionowe i pozioma [emoji16][emoji16][emoji16] chyba coś z nim nie takZobacz załącznik 1061904
Przeeeestan [emoji2960]
Nie nakręcaj się
W nocy co chwila i męczy mnie to bo spać mi przeszkadza ale mam tyłozgięcie to chyba macica mniej naciska na pęcherzTez biegacie do toalety na siusiu co chwile? Ja od kilku dni. W nocy mnie budzi pęcherz.
Ja po pustym jaju mialam od razu skierowanie do szpitala i tam podawane tabletki bo nie chciałam zabiegu.Dziewczyny, czy któraś z Was wie jak długo mogę bezpiecznie chodzić z takim pustym pęcherzem ciążowym? W sensie do którego tygodnia? Chciałabym to jeszcze skonsultować z moją ginką bo jej ufam, ale ona wraca dopiero 20 stycznia, będę wtedy na etapie 10+5.
W nocy wstaję nawet 5 razy do tego strasznie mnie suszy, także piję i sikam na zmianęTez biegacie do toalety na siusiu co chwile? Ja od kilku dni. W nocy mnie budzi pęcherz.