Witajcie dowiedziałam sie dzis o ciąży wg kalkulatorów 6 tydzień 5 dzień i termin na 25 sierpnia To będzie mój 3 bobas mam już dziewczyny 9 i 10 lat Lekarza odwiedzę 7 stycznia Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam tyłozgięcie i nie wydaje mi się żeby dużo sikała. Chociaż tak jak mówisz w nocy budzę się 2-3 razy na siku chyba w 1 trymestrze sika się głównie od stężenia hcgW nocy co chwila i męczy mnie to bo spać mi przeszkadza ale mam tyłozgięcie to chyba macica mniej naciska na pęcherz
HejooWitajcie dowiedziałam sie dzis o ciąży wg kalkulatorów 6 tydzień 5 dzień i termin na 25 sierpnia To będzie mój 3 bobas mam już dziewczyny 9 i 10 lat Lekarza odwiedzę 7 stycznia Pozdrawiam
Witaj.Witajcie dowiedziałam sie dzis o ciąży wg kalkulatorów 6 tydzień 5 dzień i termin na 25 sierpnia To będzie mój 3 bobas mam już dziewczyny 9 i 10 lat Lekarza odwiedzę 7 stycznia Pozdrawiam
Tradycyjnie złe rzeczy. Dużo strachu, uczucia że ktoś mnie śledzi. Ale ostatnio śnią mi się tylko znane miejsca, a wszystko kręci się dookoła tego nieszczęsnego parku z licealnych lat ale którejś nocy śniło mi się takie zło, że nawet nie spisałam bo się wystraszyłam że mój mózg wyprodukował takie coś@GabrielaNowak85 co ci się dzis śniło
Kochana ja tylko w nocy tak sikam, w ciągu dnia jakoś nie tak często. Ale dopiero teraz staram się pić odpowiednio dużoJa też mam tyłozgięcie i nie wydaje mi się żeby dużo sikała. Chociaż tak jak mówisz w nocy budzę się 2-3 razy na siku chyba w 1 trymestrze sika się głównie od stężenia hcg
Właśnie późno, masz rację ale to dlatego ,że leczę zapalenie tarczycy i cykle były nieregularne. Ale pojawiły się bóle piersi dłuższe niż tydzień więc zaczęłam coś podejrzewać no i jest bobogroszek
ATradycyjnie złe rzeczy. Dużo strachu, uczucia że ktoś mnie śledzi. Ale ostatnio śnią mi się tylko znane miejsca, a wszystko kręci się dookoła tego nieszczęsnego parku z licealnych lat ale którejś nocy śniło mi się takie zło, że nawet nie spisałam bo się wystraszyłam że mój mózg wyprodukował takie coś
Tylko w ciazy masz takie sny? Czy przed też Ci się to zdarzałoTradycyjnie złe rzeczy. Dużo strachu, uczucia że ktoś mnie śledzi. Ale ostatnio śnią mi się tylko znane miejsca, a wszystko kręci się dookoła tego nieszczęsnego parku z licealnych lat ale którejś nocy śniło mi się takie zło, że nawet nie spisałam bo się wystraszyłam że mój mózg wyprodukował takie coś
Dzięki, będę robić pierwszy raz jest tak straszna jak ludzie gadają?Ja idę w piątek ale też wiem, że zrobi mi krzywą chociaż to tylko formalność bo cukrzyca nie zniknie... powodzenia jutro na tej krzywej.
Ja wczoraj kupiłam jakieś krople imbirowe na wymioty i dziś spokój trochę mną rzuca ale jest lepiejJuz nie, teraz biegam bo tak ze nie wiem co gorsze
Woooow faktycznie późno, gratulacje ja się dowiedziałam w... 3t3dWitajcie dowiedziałam sie dzis o ciąży wg kalkulatorów 6 tydzień 5 dzień i termin na 25 sierpnia To będzie mój 3 bobas mam już dziewczyny 9 i 10 lat Lekarza odwiedzę 7 stycznia Pozdrawiam