reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Jejku, mi 5 dni przed @ nic by nie wyszło na bank przy takiej długości cyklu [emoji848] a ja miałam najtańsze testy z apteki, płytkowe, jeszcze koleś w aptece się pomylił i zamiast dwóch 10 dał mi jeden 10 i drugi 25. Drugi zrobiłam dwa dni po @, z rana, to takie ni to ni sio wyszło [emoji51]
Mnie tylko przy pierwszym synu test wyszedł z grubymi krechami ale wtedy zrobiłam tydzień po spodziewanej @. Teraz wiem dobrze kiedy wpadliśmy i zrobiłam test dosłownie 12 dni po tych przytulankach. Test wyszedł słaby i tak cud że coś było widać bo następnego dnia beta była też słabiutka 22,6 A potem taki skok 106,1. Test robiony w dniu pierwszej bety, rano.
20191216_081034.jpeg

reklama
No właśnie święta były i nie było kiedy teraz w piątek u nas przychodnia była zamknięta więc dopiero jutro mam możliwość wykonania. W dniu spodziewane @ czyli 18 grudnia i jeszcze przez ok 3 dni odczuwalam ból piersi i lekki ból podbrzusza ale teraz już ustało. Może tylko czuje się szybciej zmęczona i wcześniej niż zwykle chodzę spać.
Beta nie jest konieczna ale większość robi dwa badania w ciągu 48 godzin, żeby sprawdzić czy dobrze przyrasta. Hormony potrafią nam ładnie w organizmie zamieszać, ja od samego początku śpię na siedząco, w zasadzie mogłabym spać ciągle 😆

Beta nie jest konieczna ale większość robi dwa badania w ciągu 48 godzin, żeby sprawdzić czy dobrze przyrasta. Hormony potrafią nam ładnie w organizmie zamieszać, ja od samego początku śpię na siedząco, w zasadzie mogłabym spać ciągle 😆
Ja nie ogarnięta po tygodniu 2ga robilam
A sypiam hahaha aż zdjelam zegarek liczący sen bo ilość drzemek przerazala na wykresie

Piszecie jak szalone!!!! 😁 Matki - Wariatki! 🤩
Wybaczcie, ale podczytuje Was bo sie nie moge opanowac.
Cudownej niedzieli Kochane ❄☃
Podczytuj ile wlezie, zawsze będziesz jedną z nas! 😊 Jak się czujesz? Dzieje się coś?? Kiedy dokładnie masz wizytę teraz? Ja cały czas mam nadzieję, że jeszcze się okaże że wszystko u Ciebie jest ok!

reklama
Witam. Co prawda ja dopiero czekam do 7 stycznia na wizytę potwierdzającą ciążę ale już 2 testy robione przed świętami pokazały ||. Narazie nie chce cieszyć się na zapas bo w sumie to na chwilę obecną to poza tym że brak @ do tej pory to nie mam żadnych objawów.
Super, gratuluje, wychodzi Ci termin na sierpień? Myślałam że teraz to już wrześniowymi się sypią?

Do góry