WiolaWo
Fanka BB :)
Juz nie, teraz biegam bo tak ze nie wiem co gorszeTez biegacie do toalety na siusiu co chwile? Ja od kilku dni. W nocy mnie budzi pęcherz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz nie, teraz biegam bo tak ze nie wiem co gorszeTez biegacie do toalety na siusiu co chwile? Ja od kilku dni. W nocy mnie budzi pęcherz.
Oj tak. W nocy to samo.Tez biegacie do toalety na siusiu co chwile? Ja od kilku dni. W nocy mnie budzi pęcherz.
Jejku, mi 5 dni przed @ nic by nie wyszło na bank przy takiej długości cyklu [emoji848] a ja miałam najtańsze testy z apteki, płytkowe, jeszcze koleś w aptece się pomylił i zamiast dwóch 10 dał mi jeden 10 i drugi 25. Drugi zrobiłam dwa dni po @, z rana, to takie ni to ni sio wyszło [emoji51]
A czemu nie zainwestowałas w jakiś normalny testMi teraz dziewczyna na innym wątku napisała że te testy przeklamuja i wychodzą cienie. Wstawila zdjęcie j ma coś podobnego do mojego. Ehhh... Nie wiem czy jest sens robić bete czy czekać na okres... [emoji26][emoji25]
A czemu nie zainwestowałas w jakiś normalny test
Nie rob tak, nakrecasz siebie ze widzisz kreskę jak jej nima
Cień nie jest kreska
Poprzedni też tak samo wyszedł i ani jeden ani drugi nie jest lepszy
Chcesz być pewna zrób bete będziesz mieć pewność 100% a jak nie masz czasu na bete to nie nakręcaj się bardziej nic to nie daje tylko wrazie co nieda boże większe rozczarowanie będzie
Kochana najprawdopodobniej to rwa kulszowa też tak mam[emoji4]Może będzie dobrze. Oby.
a mnie wczoraj wieczór zaczęła bolec noga.udo. I bol promieniuje do kolan a nawet już do kostki momentami. Takie rwanie czy ciągniecie. Ledwo wstaje. Rano jak się obudziłam miałam problem żeby się podnieść z łóżka. Jak kaleka jakaś.