reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Jejku, mi 5 dni przed @ nic by nie wyszło na bank przy takiej długości cyklu [emoji848] a ja miałam najtańsze testy z apteki, płytkowe, jeszcze koleś w aptece się pomylił i zamiast dwóch 10 dał mi jeden 10 i drugi 25. Drugi zrobiłam dwa dni po @, z rana, to takie ni to ni sio wyszło [emoji51]

Dokładnie mi w dniu planowanej miesiączki dokładnie w 14 dniu po owulacji bo miałam monitorowany cykl wychodził taki cień cienia ze prawie słabo to było widać a co mówić o jakimś 11 lub 12 dc.

Mi teraz dziewczyna na innym wątku napisała że te testy przeklamuja i wychodzą cienie. Wstawila zdjęcie j ma coś podobnego do mojego. Ehhh... Nie wiem czy jest sens robić bete czy czekać na okres... [emoji26][emoji25]

Nie rob tak, nakrecasz siebie ze widzisz kreskę jak jej nima
Cień nie jest kreska
Poprzedni też tak samo wyszedł i ani jeden ani drugi nie jest lepszy
Chcesz być pewna zrób bete będziesz mieć pewność 100% a jak nie masz czasu na bete to nie nakręcaj się bardziej nic to nie daje tylko wrazie co nieda boże większe rozczarowanie będzie

Wiem wiem. Ale ciężko o tym nie myśleć.
Nie rob tak, nakrecasz siebie ze widzisz kreskę jak jej nima
Cień nie jest kreska
Poprzedni też tak samo wyszedł i ani jeden ani drugi nie jest lepszy
Chcesz być pewna zrób bete będziesz mieć pewność 100% a jak nie masz czasu na bete to nie nakręcaj się bardziej nic to nie daje tylko wrazie co nieda boże większe rozczarowanie będzie

reklama
Może będzie dobrze. Oby.

a mnie wczoraj wieczór zaczęła bolec noga.udo. I bol promieniuje do kolan a nawet już do kostki momentami. Takie rwanie czy ciągniecie. Ledwo wstaje. Rano jak się obudziłam miałam problem żeby się podnieść z łóżka. Jak kaleka jakaś.
Kochana najprawdopodobniej to rwa kulszowa też tak mam[emoji4]

Do góry