MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Super Kochana! Kiedy prenatalne?Hej, ja po wizycie wszystko ok teraz prenatalne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super Kochana! Kiedy prenatalne?Hej, ja po wizycie wszystko ok teraz prenatalne
No w pon mysz się umówić mój doktorem chce tak w okolicy 20 abym zrobiła bo 24 wizyta u niego tylko to nieszczęsne moje ciśnienieSuper Kochana! Kiedy prenatalne?
No co Ty moze sprzet ma kiepski? Ktory to tc? Wyslal do szpitala? Tule mocnoJestem po.... na 90% puste jajo....
Coooo? Napisz coś więcej, wiek ciąży przede wsio.Jestem po.... na 90% puste jajo....
Ja też niestety z siłami mam problem, coś nie mogę się ogarnąć, wczorajsza impreza u sąsiadów była taka że hej, spać nie mogłam, dodatkowo stres przed USG, dzisiaj musiałam trochę chłopu dogodzić kulinarnie, a teraz siedzę i zamulam. Grunt, że z psem poszłam na strzyżenie, elegancki z niego ziom, ma też czerwoną obrożę i płaszczyk na zimęDziewczynki czy Wy dzisiaj też nie macie siły i ochoty na nic? Mnie te święta mocno rozleniwiły [emoji2957]
Ja też niestety z siłami mam problem, coś nie mogę się ogarnąć, wczorajsza impreza u sąsiadów była taka że hej, spać nie mogłam, dodatkowo stres przed USG, dzisiaj musiałam trochę chłopu dogodzić kulinarnie, a teraz siedzę i zamulam. Grunt, że z psem poszłam na strzyżenie, elegancki z niego ziom, ma też czerwoną obrożę i płaszczyk na zimę [emoji38]
Z OM 7t2d, z usg 2 tyg mlodsza, kazal zrobic usg za tydzien i powiedzial, ze jesli to puste jajo to powinno wydalic się samo.