reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Oj pojeździłoby się chętnie! Nawet w tak wczesnej ciąży jest całkowity zakaz?

🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Już podpytywałam tu dziewczyny na forum i głos był jeden, żeby może lepiej sobie odpuścić :) Poczytałam trochę w temacie i o ile nie chodzi tu o jakieś zmęczenie czy szanse złapania przeziębienia, to raczej wskazana jest wstrzemięźliwość właśnie od nart i łyżew nawet we wczesnej ciąży. Chodzi bardziej o możliwość wypadków na stoku, jak nie z Twojej winy to z winy innych jeżdżących i ewentualnych urazów.
Wiec postanowiłam sobie odpuścić, żeby nie kusić losu :)

reklama
Ja 28 [emoji16]
O kurcze, że staraczek to chyba jeszcze te z 2017 jak się o pierwszą ciążę staraliśmy.
Ale fajnie! Tym razem nigdzie na staraczkach mnie nie było, bo i ciąża to wpadka roku, więc nie sądziłam, że ktoś będzie mnie kojarzyć [emoji16]
Byłaś już na wizycie?
Moja lekarka ma urlop do 6.01 i dopiero wtedy będę się dobijac do niej. A i nawet jeśli by była, to ona wyznaje zasade, że do 6 tyg nie ma co robić USG bo tam i tak nic nie widać, chociaż muszę sama siebie powstrzymywać żeby nie obdzwaniac każdego lekarza, żeby mnie ktoś przyjął już [emoji23]
Hej hej!
moja corcia jest z 28.08 ale 2016 🙂 super data ale przy peselu mozna sie zakrecic niezle haha
U nas szaro i buro.. brrrrr obrzydliwa pogoda

Hej! Witam się po świętach, trochę mnie nie było, a dzisiaj cały dzień was nadrabiałam 😅

witam nowe przyszłe mamy!
ja wizytę mam 31.12 na 9.10 i tez mnie stresik łapie.
Wczoraj prawie się popłakałam ze objawy się skończyły, a dzisiaj cały dzień mnie muliii....🤢😪

Ja dzis bylam na badaniach. Morfologia jest ok. W moczu nablonki plaskie i leukocyty zwiększone. Zrobilam tez bete, tydzień temu 20 grudnia mialam ponad 15 tys ,dzis ponad 66 tys. Troszkę chyba słabo z ta beta

Czy wszystkie z Was bola piersi? Bo ja mam tylko bardziej weazliwe sutki i schizuję.. 😭 nawet chyba się nie powiększyły,nie kumam

Ja dzis bylam na badaniach. Morfologia jest ok. W moczu nablonki plaskie i leukocyty zwiększone. Zrobilam tez bete, tydzień temu 20 grudnia mialam ponad 15 tys ,dzis ponad 66 tys. Troszkę chyba słabo z ta beta
Przy takiej becie to juz ❤️ Bedzie widac na pewno,beta przy parunastu tys. Zwalnia i tak ladnie rosnie

Właśnie ja byłam na staraczkach 2017 do lutego 2018 bo wtedy zobaczyłam dwie kreski. U mnie teraz to też wpadka. Jeszcze nie byłam u lekarza. Mój gin miał dopiero wolne miejsce na 3.01. I tak siedzę sobie jak na szpilkach I czekam. Bete robiłam 3 razy i pięknie przyrastala, mam nadzieję że nadal tak jest... znam to uczucie kiedy chcesz zobaczyć małego kropka już i teraz.
Hmmm... To faktycznie byłyśmy tam razem, ja zaszłam w ciążę w styczniu, to prawie łeb w łeb. [emoji4]
O, to już też niedługo wizyta. Będziemy schizowac razem. [emoji16]
Hej hej!
moja corcia jest z 28.08 ale 2016 [emoji846] super data ale przy peselu mozna sie zakrecic niezle haha
U nas szaro i buro.. brrrrr obrzydliwa pogoda
Mój syn jest z 29.08.2018. A ślub brałam 28.09.2019 więc muszę się 3 razy zastanawiać, żeby podac dobra datę. [emoji23]
Czy wszystkie z Was bola piersi? Bo ja mam tylko bardziej weazliwe sutki i schizuję.. [emoji24] nawet chyba się nie powiększyły,nie kumam
Mnie wcale, ale ja nie narzekam. [emoji23]

reklama
Do góry