reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Dziewczynki czy Wy dzisiaj też nie macie siły i ochoty na nic? Mnie te święta mocno rozleniwiły [emoji2957]
Ja też niestety z siłami mam problem, coś nie mogę się ogarnąć, wczorajsza impreza u sąsiadów była taka że hej, spać nie mogłam, dodatkowo stres przed USG, dzisiaj musiałam trochę chłopu dogodzić kulinarnie, a teraz siedzę i zamulam. Grunt, że z psem poszłam na strzyżenie, elegancki z niego ziom, ma też czerwoną obrożę i płaszczyk na zimę 😆

Załączniki

• 4A53DE34-C6EF-4B09-9AAC-2AB2802E2CFE.jpeg
    4A53DE34-C6EF-4B09-9AAC-2AB2802E2CFE.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 57
Ale słodziak [emoji3059] to powiem Ci, że trochę ogarnęłas, a ja tylko pranie wstawiłam i kuchnie ogarnęłam heh mam mega lenia [emoji1]
Ja też niestety z siłami mam problem, coś nie mogę się ogarnąć, wczorajsza impreza u sąsiadów była taka że hej, spać nie mogłam, dodatkowo stres przed USG, dzisiaj musiałam trochę chłopu dogodzić kulinarnie, a teraz siedzę i zamulam. Grunt, że z psem poszłam na strzyżenie, elegancki z niego ziom, ma też czerwoną obrożę i płaszczyk na zimę [emoji38]

reklama
Kochana to może nic straconego bo jeżeli z usg ciąża jest 2 tygodnie młodsza to za tydzień może być widoczny Twoj Maluszek. Najważniejsze to się nie załamywać będzie dobrze [emoji847]
Z OM 7t2d, z usg 2 tyg mlodsza, kazal zrobic usg za tydzien i powiedzial, ze jesli to puste jajo to powinno wydalic się samo.

Do góry