reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Może masz rację, staram się uspokoić, ale ciągle o tym myślę [emoji24]
Ja jadę dzisiaj do rodziców i nie będę im mowic. Poczekam do trzech króli, wtedy będzie początek 9 tygodnia. Chyba że się rodzice zaczną domyślać i będzie nie do ukrycia ;)

Może to świąteczne przemęczenie? Mi wczoraj też się coś zaczęło pojawiać, ale mam nadzieję że jest ok i to właśnie zmęczenie

Ja się dziewczyny zalamalam [emoji20] mam delikatnie brązowe uplawy i mam wrażenie, że od dwóch dni mniejsze mdłości... Nakręcam się, że coś nie tak z fasolką, a wizyta dopiero 07.01. [emoji26]
Na Twoim miejscu pojechalabym to sprawdzić na IP. Będziesz wiedziała jak się ma dzidzia A Ty będziesz spokojniejsza. Dużo odpoczywaj. Ja np. Wcale nie mam mdłości. Głowa do góry, będzie dobrze.

Nie dużo właśnie, ale wiesz zaraz się człowiek martwi. Dziś wydaje mi się, że jest spokojniej wczoraj było gorzej
A dużo tego masz czy minimalnie? Moze faktycznie podjedź do szpitala? Mam nadzieje, ze to tylko chwilowe zmęczenie.

Super! Gratuluję i ciesze się, ze Rodzinka zareagowala jak należy [emoji173]

Dzięki Kochana za pocieszenie [emoji847] wiesz nie ma tego nieświadomi jak dużo i uplawy są delikatnie brązowe, ale nie czerwone, ale dziś wydaje mi się, że już mam taki blado zolty ten śluz sama nie wiem co myśleć już
Kochana, jeśli nie przejdzie jedź na IP, intensywne upławy? Może to faktycznie zmęczenie świąteczne, towarzyszy temu jakiś ból? Zmniejszeniem dolegliwości się nie martw, nie zawsze tak to daje w kość.
@Wielka Mi :) czasami beta przyrasta od czapy a wszystko jest dobrze, nie nakręcaj się żeby głowę mieć czystą[emoji8]
Wszystko będzie dobrze Siostry!

Tak też zrobię poobserwuje jeszcze dzisiaj jak jest, ale napilam się kompotu i jest mi niedobrze więc może nie jest źle

Mam nadzieje!
Tez ostatnio miałam lekko podbarwiony śluz :/ ale zdarzył się tylko przy jednej toalecie i na tym się całe szczęście skończyło. Już prawie tydzień minął i cisza.

reklama
Na Twoim miejscu pojechalabym to sprawdzić na IP. Będziesz wiedziała jak się ma dzidzia A Ty będziesz spokojniejsza. Dużo odpoczywaj. Ja np. Wcale nie mam mdłości. Głowa do góry, będzie dobrze.
Ja tez nie mam w ogóle mdłości ale ja w żadnej ciąży nie miałam. Nie wiem co to za dolegliwość. Nie miałam tez zgagi ani w ciąży ani nigdy w życiu. A drugi syn urodził się z tak długimi włosami ze w szoku byliśmy. Oczywiście wszyscy ze na pewno miałam zgagę a ja nie wiem co to jest :)
Kurcze oprócz rosnącego brzucha i braku @ żadnych innych objawów ciążowych nie miałam.

Do góry