Wielka Mi :)
Fanka BB :)
Spokojnie, mi na początku pozamacicznej przyrastała prawidłowo a już krwawilam
I bolało bardzo. Nie denerwuj się.
A możesz mi napisać w którym dokładnie miejscu Cię bolało?
@Wielka Mi :) czasami beta przyrasta od czapy a wszystko jest dobrze, nie nakręcaj się żeby głowę mieć czystą
Wszystko będzie dobrze Siostry!
Dzięki Gabriela, chyba faktycznie za bardzo się nakręcam, ale akurat sie to wszystko dzieje w czasie kiedy utrudniony dostęp zarówno do lekarzy jak i laboratoriów...
Dobrze kojarzę, że za 2 dni idziesz na usg?
Spokojnie! Nie ma co czytać wujka Google bo można sobie niezłe wkręcić nawet jakaś chorobę! Na pewno wszystko jest w porządku!
Myśle ze limit strat tu u nas na sierpniowkach już się wyczerpał.
Joanulka, dzięki! Stary człowiek i głupi. Niby sobie zdaję sprawę, że w sieci różnych głupot pełno, a jednak korci mnie, żeby podczytywać
Wczoraj powiedzieliśmy rodzicom od męża i chcieliśmy żeby jeszcze to zostawili dla siebie chociaż do pierwszych badań prenatalnych.
Oczywiście już się zaczęło że teraz napewno będzie córka. Nie cierpię tej presji otoczenia, czyli jeśli będzie znów syn to wg nich zaś klapa...
Chyba się nie przejmujesz takimi textami? Ilu macie synków?
Ja mam kolegę, który ma 4 synów, a od początku pierwszej ciąży jego żona pragnęła córki Śmieją się z nich wszyscy, żeby próbowali do skutku, ale oni śmieją się jeszcze głośniej i twierdzą, że limit wyczerpany, warsztat zamknięty - synowie są najlepsi