Joanulka
Fanka BB :)
Ja naczytałam się wujka google właśnie że brak mdłości zwiększa ryzyko poronienia no a ja nie mam żadnych. [emoji15]
O czizys takie cuda [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja naczytałam się wujka google właśnie że brak mdłości zwiększa ryzyko poronienia no a ja nie mam żadnych. [emoji15]
Ja jadę dzisiaj do rodziców i nie będę im mowic. Poczekam do trzech króli, wtedy będzie początek 9 tygodnia. Chyba że się rodzice zaczną domyślać i będzie nie do ukrycia
Może to świąteczne przemęczenie? Mi wczoraj też się coś zaczęło pojawiać, ale mam nadzieję że jest ok i to właśnie zmęczenie
Jak się to będzie utrzymywać do jedz na IP bez zastanowienia i czekania na wizytę
Na Twoim miejscu pojechalabym to sprawdzić na IP. Będziesz wiedziała jak się ma dzidzia A Ty będziesz spokojniejsza. Dużo odpoczywaj. Ja np. Wcale nie mam mdłości. Głowa do góry, będzie dobrze.Ja się dziewczyny zalamalam [emoji20] mam delikatnie brązowe uplawy i mam wrażenie, że od dwóch dni mniejsze mdłości... Nakręcam się, że coś nie tak z fasolką, a wizyta dopiero 07.01. [emoji26]
A dużo tego masz czy minimalnie? Moze faktycznie podjedź do szpitala? Mam nadzieje, ze to tylko chwilowe zmęczenie.
Super! Gratuluję i ciesze się, ze Rodzinka zareagowala jak należy [emoji173]
Kochana, jeśli nie przejdzie jedź na IP, intensywne upławy? Może to faktycznie zmęczenie świąteczne, towarzyszy temu jakiś ból? Zmniejszeniem dolegliwości się nie martw, nie zawsze tak to daje w kość.
@Wielka Mi :) czasami beta przyrasta od czapy a wszystko jest dobrze, nie nakręcaj się żeby głowę mieć czystą[emoji8]
Wszystko będzie dobrze Siostry!
Tak też zrobię poobserwuje jeszcze dzisiaj jak jest, ale napilam się kompotu i jest mi niedobrze więc może nie jest źle
Spokojnie, mi też mdłości zniknęły na dwa dni, a ja wróciły to że zdwojoną siłą [emoji85]
U mnie w pierwszej ciąży zero mdłości i zdrowy synek, w drugiej okropne mdłości i puste jajo. Dziewczynki, nie ma reguły. Nie zamartwiać sięJa naczytałam się wujka google właśnie że brak mdłości zwiększa ryzyko poronienia no a ja nie mam żadnych.
Ja tez nie mam w ogóle mdłości ale ja w żadnej ciąży nie miałam. Nie wiem co to za dolegliwość. Nie miałam tez zgagi ani w ciąży ani nigdy w życiu. A drugi syn urodził się z tak długimi włosami ze w szoku byliśmy. Oczywiście wszyscy ze na pewno miałam zgagę a ja nie wiem co to jestNa Twoim miejscu pojechalabym to sprawdzić na IP. Będziesz wiedziała jak się ma dzidzia A Ty będziesz spokojniejsza. Dużo odpoczywaj. Ja np. Wcale nie mam mdłości. Głowa do góry, będzie dobrze.