reklama
Justyśka87
Fanka BB :)
Jak byłam w drugiej ciąży leżałam z synem w szpitalu, bo miał właśnie ostry nieżyt żołądkowo-jelitowy i siłą rzeczy mnie też wzięło to pediatra kazała mi pić fuul wody, wcinać słone paluszki, rozgazowana cola i paracetamol i to tyleDziewczyny czy jak łapią Was mdłości, wymioty to macie podwyższona temperaturę?
Ja dzisiaj czuje się jak przy grupie żołądkowej. I rozwolnienie, mdłości, ból brzucha typowo jelitowy, chyba nawet stan podgorączkowy [emoji20]
Nie mogę wyjść z łazienki
Co może pomoc? [emoji22]
MalyGosc
Jak byłam w drugiej ciąży leżałam z synem w szpitalu, bo miał właśnie ostry nieżyt żołądkowo-jelitowy i siłą rzeczy mnie też wzięło [emoji85] to pediatra kazała mi pić fuul wody, wcinać słone paluszki, rozgazowana cola i paracetamol i to tyle [emoji6]
Narazie dwie nospy łyknęłam, ale jak mi się odbija to razem z
No to pojedzone dzisiaj [emoji23]
budkaa
@martini31 bardzo mocno Cie tulę. Mam nadzieję że masz bliskie osoby przy sobie i masz w nich oparcie rozumiem co czujesz, w tak piekny czas spotykaja nas takie rzeczy z ktorymi musimy sie zmierzyc. Jestes niesamowita i Twoja walka na pewno zostanie wynagrodzona, życzę Ci tego z całego serca.
@Wielka Mi baaaardz bardzo mocno trzymam za Was kciuki będzie dobrze kochana !
@AniaKaja Jezu to trzymam kciukasy ! Wierzę że się uda ! Koniecznie dawaj mi znać co u Ciebie słychać. Oczywiście dam znać jak tam moje serduszko. Ściskam mocno
@Wielka Mi baaaardz bardzo mocno trzymam za Was kciuki będzie dobrze kochana !
@AniaKaja Jezu to trzymam kciukasy ! Wierzę że się uda ! Koniecznie dawaj mi znać co u Ciebie słychać. Oczywiście dam znać jak tam moje serduszko. Ściskam mocno
budkaa
Drogie Sierpnióweczki !
życzę Wam wszystkim jak i każdej z osobna zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w rodzinnej atmosferze bez kłótni, zmartwień i niepokoju.
Sam uśmiech i miłość kochane ! Bo to piękny i wyjątkowy czas
bogatego Gwiazdora i obyśmy miały spokojne i zdrowe ciąże i lekkie porody.
Ściskam mocno !
życzę Wam wszystkim jak i każdej z osobna zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w rodzinnej atmosferze bez kłótni, zmartwień i niepokoju.
Sam uśmiech i miłość kochane ! Bo to piękny i wyjątkowy czas
bogatego Gwiazdora i obyśmy miały spokojne i zdrowe ciąże i lekkie porody.
Ściskam mocno !
Otoona
Sierpniowe kobietki [emoji4] chcialam Wam życzyć Spokojnych świąt Bożego Narodzenia, spędzonych z bliskimi, w ciepłej, rodzinnej atmosferze, oraz samych szczęśliwych dni w nadchodzącym nowym roku.[emoji319][emoji320][emoji173][emoji4]
EwelinaLoka
[/QUOTE]
Kochana trzymaj się ciepło! Następnym razem na pewno się uda skup swoje myśli na czym innym, a zobaczysz niespodzianka sama wyjdzie niebawem! Nie będziesz się spodziewała przesyłam gorące uściski i trzymam kciuki za Ciebie! Po nocy zawsze wstaje dzień, jeszcze będzie dobrze! Trzymaj się kochana wszystko przed Tobą!Wygląda na to, że nic tu po mnie bo nie będę już sierpniowa mamą cieszę się, że Was poznalam bo fajne z Was babki. Dziękuję Wam bardzo za słowa wsparcia. Dużo dla mnie znaczą.
A co u mnie? Cóż, moje marzenia legły w gruzach jestem załamana, pół nocy nie spałam, łzy wciąż lecą.. chciałabym zasnąć i obudzić się dopiero, gdy będę w kolejnej ciazy..
Życzę Wam spokojnych wręcz nudnych ciąż, łatwych porodów i zdrowych dzieci. A z okazji świąt pięknego czasu spędzonego w gronie najbliższych
reklama