reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny czy jak łapią Was mdłości, wymioty to macie podwyższona temperaturę?
Ja dzisiaj czuje się jak przy grupie żołądkowej. I rozwolnienie, mdłości, ból brzucha typowo jelitowy, chyba nawet stan podgorączkowy [emoji20]
Nie mogę wyjść z łazienki :(
Co może pomoc? [emoji22]
Jak byłam w drugiej ciąży leżałam z synem w szpitalu, bo miał właśnie ostry nieżyt żołądkowo-jelitowy i siłą rzeczy mnie też wzięło 🙈 to pediatra kazała mi pić fuul wody, wcinać słone paluszki, rozgazowana cola i paracetamol i to tyle 😉

Jak byłam w drugiej ciąży leżałam z synem w szpitalu, bo miał właśnie ostry nieżyt żołądkowo-jelitowy i siłą rzeczy mnie też wzięło [emoji85] to pediatra kazała mi pić fuul wody, wcinać słone paluszki, rozgazowana cola i paracetamol i to tyle [emoji6]

Narazie dwie nospy łyknęłam, ale jak mi się odbija to razem z 🤢
No to pojedzone dzisiaj [emoji23]

@martini31 bardzo mocno Cie tulę. Mam nadzieję że masz bliskie osoby przy sobie i masz w nich oparcie 😘😘 rozumiem co czujesz, w tak piekny czas spotykaja nas takie rzeczy z ktorymi musimy sie zmierzyc. Jestes niesamowita i Twoja walka na pewno zostanie wynagrodzona, życzę Ci tego z całego serca.

@Wielka Mi :)baaaardz bardzo mocno trzymam za Was kciuki 😘😘 będzie dobrze kochana !

@AniaKaja Jezu to trzymam kciukasy 😍 ! Wierzę że się uda ! Koniecznie dawaj mi znać co u Ciebie słychać. Oczywiście dam znać jak tam moje serduszko. Ściskam mocno 😘

Drogie Sierpnióweczki !
życzę Wam wszystkim jak i każdej z osobna zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w rodzinnej atmosferze bez kłótni, zmartwień i niepokoju.
Sam uśmiech i miłość kochane ! ❤️❤️ Bo to piękny i wyjątkowy czas 🎄🎅🏻
bogatego Gwiazdora i obyśmy miały spokojne i zdrowe ciąże i lekkie porody.
Ściskam mocno ! 🎁

[/QUOTE]
Wygląda na to, że nic tu po mnie bo nie będę już sierpniowa mamą 😔 cieszę się, że Was poznalam bo fajne z Was babki. Dziękuję Wam bardzo za słowa wsparcia. Dużo dla mnie znaczą.

A co u mnie? Cóż, moje marzenia legły w gruzach 😥 jestem załamana, pół nocy nie spałam, łzy wciąż lecą.. chciałabym zasnąć i obudzić się dopiero, gdy będę w kolejnej ciazy..

Życzę Wam spokojnych wręcz nudnych ciąż, łatwych porodów i zdrowych dzieci. A z okazji świąt pięknego czasu spędzonego w gronie najbliższych 🎄
Kochana trzymaj się ciepło! Następnym razem na pewno się uda 😘 skup swoje myśli na czym innym, a zobaczysz niespodzianka sama wyjdzie niebawem! Nie będziesz się spodziewała 😘 przesyłam gorące uściski i trzymam kciuki za Ciebie! Po nocy zawsze wstaje dzień, jeszcze będzie dobrze! 😘😊😘Trzymaj się kochana wszystko przed Tobą! 😘

reklama
Do góry