reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dobry
Ja dziś mam wizytę już nie mogę się doczekać co i jak
Ja z objawów mam zawroty głowy jakieś lekkie mdłości i cycki bolą jak na okres
Po wizycie na ip dostałam dupka i luteine na te plamienie mam nadzieję że odejdzie całkiem bo się wykoncze
Denerwuje się że nie widać było serduszka na usg A następne 2.01 i mam nadzieję że zobaczę [emoji173] choć boję się jak cholera
Lekarze uspokajają że wszystko jest dobrze jak na ten tydzień A ja jak zwykle wariuje ehh

reklama
Ja już wyczytałam skąd może być u mnie takie maleńkie plamienie. To z powodu nadżerki o której mi gin mówiła, ale kazała się tym nie przejmować uff uspokoiło mnie to [emoji6]
Nie nakręcam się, to już się zdarzało, tak raz w tygodniu plamka, jakby ktoś nie zwracał na to takiej uwagi to by nie zauważył. Trzymamy się ramy [emoji14]

Dziękuję Dziewczynki za wszystkie cenne rady. Jesteście niezastąpione! :* Zaraz lecę po szłwię bo nie mam w domu, reszte specyfików mam więc działam naprzemiennie. Aha - Glimbaxu w ciąży nie wolno, jest zapis w ulotce ;)

Nie martwcie się maleńkimi plamieniami, wiemy już choćby z naszego forum, że to się zdarza i nie jest niczym złym.

Kasiula34, powodzenia na wizycie, melduj nam jak było :)

Też miałam okropną noc. Przez bół głowy, gardła, kaszel i katar nie mogłam znaleźć odpowiedniej pozycji...

@Wielka Mi :) mam Glimbax w domu i w ulotce nie ma o tym ani słowa, może ulotki różnią się treścią zależnie od daty produkcji 😐
@Klara28 ja mam tylko bliznę po nadżerce 🙈 ale mam też mieszaną infekcję, a to coś różowego nie wygląda mi na jakąś głęboką krew, to bardziej podbarwiony śluz i w mikroilościach. No cóż, obserwuję temat ale biorę się zaraz za gotowanie 😬a nie chce mi się wręcz okrutnie, ale co poradzić 🤷‍♀️

Dziewczynki, ratujcie!! 🥴🤧😷 Boli mnie gardło, od wczoraj plukam wodą z solą, ale zamiast poczuc ulgę czuję tylko, ze ból sie rozkręca! Znacie jakies inne bezpieczne sposoby? Podpowiedzcie, proszę 🤤😨
Plukanka gargarin, herbata z miodem, tabletki pre.nalen na gardlo dla kobiet w ciąży. Tym ratowałam się ostatnio.

@Wielka Mi :) mam Glimbax w domu i w ulotce nie ma o tym ani słowa, może ulotki różnią się treścią zależnie od daty produkcji 😐
@Klara28 ja mam tylko bliznę po nadżerce 🙈 ale mam też mieszaną infekcję, a to coś różowego nie wygląda mi na jakąś głęboką krew, to bardziej podbarwiony śluz i w mikroilościach. No cóż, obserwuję temat ale biorę się zaraz za gotowanie 😬a nie chce mi się wręcz okrutnie, ale co poradzić 🤷‍♀️
20191223_102333.jpg
Oto treść mojej ulotki 😉

reklama
Do góry