oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
U mnie tak samo mgła w chu..... Wlasnie jestem z mama u lekarza bo jej mnie nie pokoi, gorączka, osłabiona prawie mdleje, gardło! A leków nie moze brać bez zgody lekarza bo ma za duzo swoich.
Ogarnelam kardiologia dla męża, a ja dla siebie ginekologa. Wiec wizyta 2 stycznia na 18 [emoji4] a dzis mialam sen ze urodzilam dziecko przedwcześnie i ważyło 1300 gr. Masakra obudzilam sie cala w nerwach. Mam córkę z 33 tyg ważyła 1800 i synów z 37 tygodni. No i nasz aniolek byl 34\35 tyg. Mam nadzieje ze teraz wczesniej jak 36 tyg nie będą mnie kroić.
Ogarnelam kardiologia dla męża, a ja dla siebie ginekologa. Wiec wizyta 2 stycznia na 18 [emoji4] a dzis mialam sen ze urodzilam dziecko przedwcześnie i ważyło 1300 gr. Masakra obudzilam sie cala w nerwach. Mam córkę z 33 tyg ważyła 1800 i synów z 37 tygodni. No i nasz aniolek byl 34\35 tyg. Mam nadzieje ze teraz wczesniej jak 36 tyg nie będą mnie kroić.
@nata$za88 może racja to, od Duphastonu mnie już bolał żołądek tylko teraz tego jakoś nie skojarzyłam, mózg nie pracuje na zbyt dużych obrotach [emoji85]
@Wielka Mi :) dziewczyny mają rację, mi babcia jeszcze dodawała kilka kropli wody utlenionej do wody z solą i tym płukałam gardło. Odkaża niczym benzydamina [emoji28] szałwia i rumianek też jak najbardziej, no a jak już się uprzemy to apteczna płukanka Glimbax, tam chyba diklofenak jest substancją czynną ale to tylko do płukania, więc wolno nam.
Jak się czujecie Siostry? U mnie za oknem mgliście, lenia mam jak sto tysięcy diabołów w do tego noc wjechała z kolejnym fajnym snem i coś się nie mogę ogarnąć [emoji52]