reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dobry
Ja dziś mam wizytę już nie mogę się doczekać co i jak
Ja z objawów mam zawroty głowy jakieś lekkie mdłości i cycki bolą jak na okres
Po wizycie na ip dostałam dupka i luteine na te plamienie mam nadzieję że odejdzie całkiem bo się wykoncze
Denerwuje się że nie widać było serduszka na usg A następne 2.01 i mam nadzieję że zobaczę [emoji173] choć boję się jak cholera
Lekarze uspokajają że wszystko jest dobrze jak na ten tydzień A ja jak zwykle wariuje ehh

reklama
Ja już wyczytałam skąd może być u mnie takie maleńkie plamienie. To z powodu nadżerki o której mi gin mówiła, ale kazała się tym nie przejmować uff uspokoiło mnie to [emoji6]
Nie nakręcam się, to już się zdarzało, tak raz w tygodniu plamka, jakby ktoś nie zwracał na to takiej uwagi to by nie zauważył. Trzymamy się ramy [emoji14]

Dziękuję Dziewczynki za wszystkie cenne rady. Jesteście niezastąpione! :* Zaraz lecę po szłwię bo nie mam w domu, reszte specyfików mam więc działam naprzemiennie. Aha - Glimbaxu w ciąży nie wolno, jest zapis w ulotce ;)

Nie martwcie się maleńkimi plamieniami, wiemy już choćby z naszego forum, że to się zdarza i nie jest niczym złym.

Kasiula34, powodzenia na wizycie, melduj nam jak było :)

Też miałam okropną noc. Przez bół głowy, gardła, kaszel i katar nie mogłam znaleźć odpowiedniej pozycji...

@Wielka Mi :) mam Glimbax w domu i w ulotce nie ma o tym ani słowa, może ulotki różnią się treścią zależnie od daty produkcji 😐
@Klara28 ja mam tylko bliznę po nadżerce 🙈 ale mam też mieszaną infekcję, a to coś różowego nie wygląda mi na jakąś głęboką krew, to bardziej podbarwiony śluz i w mikroilościach. No cóż, obserwuję temat ale biorę się zaraz za gotowanie 😬a nie chce mi się wręcz okrutnie, ale co poradzić 🤷‍♀️

Dziewczynki, ratujcie!! 🥴🤧😷 Boli mnie gardło, od wczoraj plukam wodą z solą, ale zamiast poczuc ulgę czuję tylko, ze ból sie rozkręca! Znacie jakies inne bezpieczne sposoby? Podpowiedzcie, proszę 🤤😨
Plukanka gargarin, herbata z miodem, tabletki pre.nalen na gardlo dla kobiet w ciąży. Tym ratowałam się ostatnio.

@Wielka Mi :) mam Glimbax w domu i w ulotce nie ma o tym ani słowa, może ulotki różnią się treścią zależnie od daty produkcji 😐
@Klara28 ja mam tylko bliznę po nadżerce 🙈 ale mam też mieszaną infekcję, a to coś różowego nie wygląda mi na jakąś głęboką krew, to bardziej podbarwiony śluz i w mikroilościach. No cóż, obserwuję temat ale biorę się zaraz za gotowanie 😬a nie chce mi się wręcz okrutnie, ale co poradzić 🤷‍♀️
20191223_102333.jpg
Oto treść mojej ulotki 😉

reklama
Do góry