reklama
Bezkonserwantow
Fanka BB :)
Widełki dla kobiet w ciąży są od 0.01
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Ja się nigdy nie spotkałam z tak niskim TSH a sporo czytam ja bym zrobiła FT3 i FT4 bo tak niskie TSH może oznaczać nadczynność. Skonsultowałabym się z endokrynologiem, żeby spać spokojnie.Ja robiłam tsh wyszło <0.005 mam bardzo się martwić?
Wielka Mi :)
Tylko nie to Ja też w tej ciąży mam smaki na kwaśne a marzy mi się dziewczynka
Nie chcę Cię martwić, ale ja w pierwszej ciąży też chciałam mieć dziewczynkę teraz nie oddałabym mojego syneczka za żadne skarby świata
Żołądek może od duphastonu? Mnie czasem pobolewal.Kurde, ja biorę magnez a ciągnie wszystko tak samo, nawet dzisiaj jakoś dziwnie bardziej. Gorsza sprawa że od wczoraj boli mnie żołądek a naprawdę nie jem nic niezdrowego, nie piję kawy, w sumie herbaty też ostatnio nie
@MalyGosc no jeśli tak się czuje kobieta w kwiecie wieku to ja pierdziu
A ja nadal żadnych objawów, no może bym zjadła śledzia, ale ja kocham śledzie, więc nic w tym dziwnego... W ogóle nie czuje się w ciąży, trochę się tym martwię, a co jeśli pusty ten pęcherzyk i stąd brak objawów? Chcę żeby Święta szybko minęły! Cały czas kusi, żeby gdzie podskoczyć na USG, ale mąż się wzbrania. Ech, trzeba uzbroić się w cierpliwosc
Dziewczynki, ratujcie!! Boli mnie gardło, od wczoraj plukam wodą z solą, ale zamiast poczuc ulgę czuję tylko, ze ból sie rozkręca! Znacie jakies inne bezpieczne sposoby? Podpowiedzcie, proszę
Ja brałam Prena*len pastylki na gardło, ale to takie raczej cukierki z apteki dla ciężarnych, może jednak lekarz przypisany Ci coś bezpiecznego w ciąży, nie wiem czy Tantum.Verde nie jest właśnie bezpieczny, ale są nie brałam, tylko wydaje mi się że ktoś u mnie na wątku dostał od lekarza w ciąży...Dziewczynki, ratujcie!! Boli mnie gardło, od wczoraj plukam wodą z solą, ale zamiast poczuc ulgę czuję tylko, ze ból sie rozkręca! Znacie jakies inne bezpieczne sposoby? Podpowiedzcie, proszę
Dziękuję Ci za zainteresowanie i radę Prena*len mialam 6 lat temu w syropie, ale to slabiutkie jest i nie pomoglo. Poszlam pogrzebac w lekach syna i znalazlam Argentin T - spray bezpieczny dla ciężarówek Ciekawe czy choc troszke pomoże....Ja brałam Prena*len pastylki na gardło, ale to takie raczej cukierki z apteki dla ciężarnych, może jednak lekarz przypisany Ci coś bezpiecznego w ciąży, nie wiem czy Tantum.Verde nie jest właśnie bezpieczny, ale są nie brałam, tylko wydaje mi się że ktoś u mnie na wątku dostał od lekarza w ciąży...
Jastia
Kochana szałwia z rumiankiem. Zaparzyć i płuczemy.Dziewczynki, ratujcie!! Boli mnie gardło, od wczoraj plukam wodą z solą, ale zamiast poczuc ulgę czuję tylko, ze ból sie rozkręca! Znacie jakies inne bezpieczne sposoby? Podpowiedzcie, proszę
reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
@nata$za88 może racja to, od Duphastonu mnie już bolał żołądek tylko teraz tego jakoś nie skojarzyłam, mózg nie pracuje na zbyt dużych obrotach
@Wielka Mi :) dziewczyny mają rację, mi babcia jeszcze dodawała kilka kropli wody utlenionej do wody z solą i tym płukałam gardło. Odkaża niczym benzydamina szałwia i rumianek też jak najbardziej, no a jak już się uprzemy to apteczna płukanka Glimbax, tam chyba diklofenak jest substancją czynną ale to tylko do płukania, więc wolno nam.
Jak się czujecie Siostry? U mnie za oknem mgliście, lenia mam jak sto tysięcy diabołów w do tego noc wjechała z kolejnym fajnym snem i coś się nie mogę ogarnąć
@Wielka Mi :) dziewczyny mają rację, mi babcia jeszcze dodawała kilka kropli wody utlenionej do wody z solą i tym płukałam gardło. Odkaża niczym benzydamina szałwia i rumianek też jak najbardziej, no a jak już się uprzemy to apteczna płukanka Glimbax, tam chyba diklofenak jest substancją czynną ale to tylko do płukania, więc wolno nam.
Jak się czujecie Siostry? U mnie za oknem mgliście, lenia mam jak sto tysięcy diabołów w do tego noc wjechała z kolejnym fajnym snem i coś się nie mogę ogarnąć