reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Kurde, ja biorę magnez a ciągnie wszystko tak samo, nawet dzisiaj jakoś dziwnie bardziej. Gorsza sprawa że od wczoraj boli mnie żołądek a naprawdę nie jem nic niezdrowego, nie piję kawy, w sumie herbaty też ostatnio nie 🤔
@MalyGosc no jeśli tak się czuje kobieta w kwiecie wieku to ja pierdziu 🙈😆😆

reklama
Kurde, ja biorę magnez a ciągnie wszystko tak samo, nawet dzisiaj jakoś dziwnie bardziej. Gorsza sprawa że od wczoraj boli mnie żołądek a naprawdę nie jem nic niezdrowego, nie piję kawy, w sumie herbaty też ostatnio nie 🤔
@MalyGosc no jeśli tak się czuje kobieta w kwiecie wieku to ja pierdziu 🙈😆😆
Żołądek może od duphastonu? Mnie czasem pobolewal.
A ja nadal żadnych objawów, no może bym zjadła śledzia, ale ja kocham śledzie, więc nic w tym dziwnego... W ogóle nie czuje się w ciąży, trochę się tym martwię, a co jeśli pusty ten pęcherzyk i stąd brak objawów? Chcę żeby Święta szybko minęły! Cały czas kusi, żeby gdzie podskoczyć na USG, ale mąż się wzbrania. Ech, trzeba uzbroić się w cierpliwosc😏

Dziewczynki, ratujcie!! 🥴🤧😷 Boli mnie gardło, od wczoraj plukam wodą z solą, ale zamiast poczuc ulgę czuję tylko, ze ból sie rozkręca! Znacie jakies inne bezpieczne sposoby? Podpowiedzcie, proszę 🤤😨

Dziewczynki, ratujcie!! 🥴🤧😷 Boli mnie gardło, od wczoraj plukam wodą z solą, ale zamiast poczuc ulgę czuję tylko, ze ból sie rozkręca! Znacie jakies inne bezpieczne sposoby? Podpowiedzcie, proszę 🤤😨
Ja brałam Prena*len pastylki na gardło, ale to takie raczej cukierki z apteki dla ciężarnych, może jednak lekarz przypisany Ci coś bezpiecznego w ciąży, nie wiem czy Tantum.Verde nie jest właśnie bezpieczny, ale są nie brałam, tylko wydaje mi się że ktoś u mnie na wątku dostał od lekarza w ciąży...

Ja brałam Prena*len pastylki na gardło, ale to takie raczej cukierki z apteki dla ciężarnych, może jednak lekarz przypisany Ci coś bezpiecznego w ciąży, nie wiem czy Tantum.Verde nie jest właśnie bezpieczny, ale są nie brałam, tylko wydaje mi się że ktoś u mnie na wątku dostał od lekarza w ciąży...
Dziękuję Ci za zainteresowanie i radę 😘 Prena*len mialam 6 lat temu w syropie, ale to slabiutkie jest i nie pomoglo. Poszlam pogrzebac w lekach syna i znalazlam Argentin T - spray bezpieczny dla ciężarówek 😁 Ciekawe czy choc troszke pomoże....

reklama
@nata$za88 może racja to, od Duphastonu mnie już bolał żołądek tylko teraz tego jakoś nie skojarzyłam, mózg nie pracuje na zbyt dużych obrotach 🙈
@Wielka Mi :) dziewczyny mają rację, mi babcia jeszcze dodawała kilka kropli wody utlenionej do wody z solą i tym płukałam gardło. Odkaża niczym benzydamina 😅 szałwia i rumianek też jak najbardziej, no a jak już się uprzemy to apteczna płukanka Glimbax, tam chyba diklofenak jest substancją czynną ale to tylko do płukania, więc wolno nam.
Jak się czujecie Siostry? U mnie za oknem mgliście, lenia mam jak sto tysięcy diabołów w do tego noc wjechała z kolejnym fajnym snem i coś się nie mogę ogarnąć 😐

Do góry