Hej hej ja też idę 27 narazie mam z badań mocz i morfologia w całości, glukoza, tsh, toxoJa ide na 27 grudnia bo to jedyny termin.Macie zrobione juz wszystkie badania do 10 tygodnia ciazy?? Czy tylko ja na ostatnia chwile bede robi.
reklama
SierraP
Fanka BB :)
Super, pokaż USG jestem ciekawa jak wygląda, bo jesteś tydzień później niż ja.Hej dziewczyny, dawno mnie nie było, męczył mnie rotawirus, ale już jest dobrze. Dzisiaj 6+6, jest piękne serduszko, malec rośnie, wszystkie zlecone badania w porządku, progesteron wysoki. Leciutkie mdłości i zmiany apetytu co chwilę nic tylko cieszyć się ciążą.
Serduszko bije podobno nawet od 16 dnia, ale lekarz nie powie wprost że nie widać bo ma małą rozdzielczość na ekranie, kobieta mogłaby szukać gdzie indziej lekarza
A co do objawów, od czwartku boli mnie głowa, od skroni promieniuje na połowę głowy. Co to jest, to normalne? Dzisiaj sobota, a ja ledwo się budzę i ból głowy...
No ja tak samo, mam wrażenie że sobie to wszystko wymyśliłam. Ogólnie na razie był tylko pęcherzyk, więc myśl, że brak objawów jest związany z brakiem zarodka też gdzieś w głowie siedzi. I już, żeby iść na USG gdziekolwiek, bo może już się pojawił?Też nie mam żadnych objawów oprócz bólu piersi. I tez myślę czy ta ciąża w ogóle jest i czy sobie nie uroiłam no ale testy pozytywne okresu brak. Dla mnie to nie pojęte bo pierwsza ciąża była fatalna objawowo.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Mi też się zachciało studiować dwa miesiące temu a teraz trochę dziękuję Bozi że jednak nie poszłam byłam z psem, wybiegał się ziom, zjem coś i pędzę na ostatnie przedświąteczne zakupy, a żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce to by była inna rozmowa mdłości odpuściły, tylko senność została i cycki bolą okrutnie. A swoją drogą to nie ogarniam tych temperatur, wczoraj u mnie było 14 stopni, teraz jest 9, to jest grudzień czy to co jest?Hej mamuśki [emoji16] jakie plany na sobotę? Ja już na uczelni (studiować się zachcialo[emoji6]) i męczą mnie mdłości ehh oby szybko zleciał ten pierwszy trymestr [emoji1]
U
użytkownik 195
Gość
Helloł Ja dziś ostro jadę ze sprzątaniem , chce skończyć dom żeby jutro zacząć gotować Ale z zakupami , prezentami , choinka jesteśmy z mężem daleko w polu Dziewczyny powiem że tęsknię za zima ! Za śniegiem,delikatnym mrozem . Ma to swój urok Niby grudzień,święta a na polu jak w kwietniu. Kicha trochę
Klara28
No dokładnie temperatura szalej prawie jak na wczesna wiosnę [emoji44]
A jak w Twojej miejscowości z krokami na mieście przed świętami? Bo u nas jest tragedia żeby gdziekolwiek dojechać a co dopiero zaparkować [emoji849][emoji6]
A jak w Twojej miejscowości z krokami na mieście przed świętami? Bo u nas jest tragedia żeby gdziekolwiek dojechać a co dopiero zaparkować [emoji849][emoji6]
Mi też się zachciało studiować dwa miesiące temu a teraz trochę dziękuję Bozi że jednak nie poszłam [emoji85] byłam z psem, wybiegał się ziom, zjem coś i pędzę na ostatnie przedświąteczne zakupy, a żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce to by była inna rozmowa [emoji51] mdłości odpuściły, tylko senność została i cycki bolą okrutnie. A swoją drogą to nie ogarniam tych temperatur, wczoraj u mnie było 14 stopni, teraz jest 9, to jest grudzień czy to co jest?
reklama
Klara28
No mi też brakuje tego uroku świąt w ogóle nie czuje atmosfery, a tu jeszcze tyle pracy przed Wigilia żeby poogarniac [emoji44]
Helloł [emoji16] Ja dziś ostro jadę ze sprzątaniem , chce skończyć dom żeby jutro zacząć gotować [emoji4] Ale z zakupami , prezentami , choinka jesteśmy z mężem daleko w polu [emoji1787] Dziewczyny powiem że tęsknię za zima ! Za śniegiem,delikatnym mrozem . Ma to swój urok [emoji4] Niby grudzień,święta a na polu jak w kwietniu. Kicha trochę [emoji52]