reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja już swój mam 💓

Załączniki

• 15761730969451220333202111141232.jpg
    15761730969451220333202111141232.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 62
Hallo!
Ja zrobiłam test przedwczoraj :)
Będę mama poraz 3:)
Lekarz w poniedziałek wychodzi mi teraz 4 tyg i
Super, a w jakim wieku dzieciaki?
Super, a w jakim wieku dzieciaki? Mam podobny tc, kiedy wybierasz się do lekarza i jaki wychodzi Ci termin?
Syn 9 lat a córka 6 :)
Do lekarza mam plan iść w poniedziałek !
Terminu nie znam dokładnie jedna aplikacja pokazuje 17 sierpień inna 23 ;)
Ostatnia miesiączkę miałam 11 listopada

Ja mam wizytę dziś o 17.20- strasznie się denerwuję, na wizycie 3.12 nawet pęcherzyka nie było, następna wizyta 16.12 o 15.00 i 19.12. o 19.00

Jak po wizycie Kochana? Trzymam kciuki! Daj znać :)

Mi coś kwaśnego np.pomarancz albo mandarynka [emoji16]

Ja mam tak samo. Sama myśl o cytrynach mi pomaga. Ale od rana mam mega ochotę na pepsi :(

A jakie mialyście pierwsze ze te az tak sie różnią? To poczatek drugich ale moze juz jakies roznice widzicie?
Ja miałam dwie poprzednie bez żadnych męczących objawów. A teraz od początku mdłości, wymioty, okropny ból piersi, huśtawki nastrojów..

Hallo!
Lekarz w poniedziałek wychodzi mi teraz 4 tyg i 3 dni!
Wiec chyba wpasuje się grupę :)
Gratuluję! I witamy u nas :) Ja również będę mamą poraz 3 i mam wrażenie, że o wszystkim zapomniałam. Ostatnio rodziłam w 2014r.

@Straciatella dobrze kojarze ze jestes programistka? Moj maz tez. Ale on z tych aspoleczniakow co uwielbia prace w domu😅😅 dwa lata juz tak siedzi a dawalam mu max 3mce ze wytrzyma hehe

Dobrze kojarzysz :D Ja nie cierpie pracy z domu bo kompletnie nie potrafię się zmotywować do pracy. Ale jak trzeba to trzeba. Chociaż mam wrażenie, że mój mózg przechodzi w tryb uśpienia.. bo wydajność pracy jest bliska 0.
Chyba każdy programista ma coś z antyspołeczniaka :D

Zaktualizowałam listę z wizytami :) Dajcie znać czy wszystko jest ok. Jak kogoś brakuje to tym bardziej dajcie znać :)

Ja mam dzisiaj żołądkowy armagedon. W jednej chwili mdłości i wymioty, zaraz popijam pepsi.. później robię kwaśny jak cholera barszcz :rofl2: i teraz na zmianę. Barszcz, pepsi, barszcz, pepsi. Kupiłam małą butelkę, żeby nie wychlać nie wiadomo ile i tak po łyczku.. ale nidy mnie nie ciągnęło to pepsi. Przed ciążą bardzo rzadko piłam, a teraz.. dałabym wszystko za łyczka :errr:

Jak po wizycie Kochana? Trzymam kciuki! Daj znać :)

Ja mam tak samo. Sama myśl o cytrynach mi pomaga. Ale od rana mam mega ochotę na pepsi :(

Ja miałam dwie poprzednie bez żadnych męczących objawów. A teraz od początku mdłości, wymioty, okropny ból piersi, huśtawki nastrojów..

Gratuluję! I witamy u nas :) Ja również będę mamą poraz 3 i mam wrażenie, że o wszystkim zapomniałam. Ostatnio rodziłam w 2014r.

Dobrze kojarzysz :D Ja nie cierpie pracy z domu bo kompletnie nie potrafię się zmotywować do pracy. Ale jak trzeba to trzeba. Chociaż mam wrażenie, że mój mózg przechodzi w tryb uśpienia.. bo wydajność pracy jest bliska 0.
Chyba każdy programista ma coś z antyspołeczniaka :D

Zaktualizowałam listę z wizytami :) Dajcie znać czy wszystko jest ok. Jak kogoś brakuje to tym bardziej dajcie znać :)

Ja mam dzisiaj żołądkowy armagedon. W jednej chwili mdłości i wymioty, zaraz popijam pepsi.. później robię kwaśny jak cholera barszcz :rofl2: i teraz na zmianę. Barszcz, pepsi, barszcz, pepsi. Kupiłam małą butelkę, żeby nie wychlać nie wiadomo ile i tak po łyczku.. ale nidy mnie nie ciągnęło to pepsi. Przed ciążą bardzo rzadko piłam, a teraz.. dałabym wszystko za łyczka :errr:
Hallo!
Lekarz w poniedziałek wychodzi mi teraz 4 tyg i
Ja to samo !
Wszytko zapomniałam

reklama
Dziewczyny może wy mi pomożecie coś wymyślić z przytupem. O ciąży wiem od poniedziałku rana, mąż od wieczora. Nikt więcej nie wie. Chce przy stole wigilijnym poinformować rodziców. Czy macie może jakieś pomysły jak to zrobić?
Pierwszy mój pomysł to ułożyć nasza historie ze zdjęć w fotoalbumie. Czyli od roku 2013. Poznanie, zaręczyny, ślub, pierwsza ciąża, narodziny, roczek, dwulatka itd.
I zrobić np. Cd nastąpi. Wkleić zdjęcie syna w koszulce „będę starszym bratem” .
U nas podobnie jak u Ciebie też nikt nie wie a my wiemy od poniedziałku. Ale powiem chyba normalnie w prost. Też na wigilii. Ciekawy ten Twój pomysł, ale sporo przy nim roboty. To nie dla mnie. A za Was trzymam kciuki :)

Do góry