reklama
Breath_less
Fanka BB :)
Witam i ja [emoji16] u mnie również szaro za oknem
Jak na razie też nie mam za bardzo objawów. Lekko sutki bolą i czasami podbrzusze, ale to rzadko.
Miłego dnia życzę [emoji4]
A mnie właśnie co jakoś czas kłują jajniki i piersi bolą po bokach i miałam jakoś zawrót głowy
W dodatku przed chwila zauważyłam u siebie ta linie negra czy coś tam..
Justyśka87
Pierwsza książkowa, żadnych objawów nic, a nic, czułam się cudownie miałam więcej energii, druga (stracona) lekki ból piersi i podbrzusza, a w obecnej pełen pakiet, cycki, brzuch i mdłościA jakie mialyście pierwsze ze te az tak sie różnią? To poczatek drugich ale moze juz jakies roznice widzicie?
Breath_less
A jaki termin ostatniej miesiączki? Dopisuję Cię do listy wizytowej na innym wątku
Dziewczyny jeżeli macie terminy wizyt, proszę podawajcie trzeba uzupełnić listę
Hej mnie możesz wpisać na 18.12 na poszukiwanie pęcherzyka [emoji85][emoji5][emoji28]
Mystic87
Przykro mi bardzo z powodu Twojej straty bratowa stracila dzieciątko w 12tyg. Niesprawiedliwe zycie.Pierwsza książkowa, żadnych objawów nic, a nic, czułam się cudownie miałam więcej energii, druga (stracona) lekki ból piersi i podbrzusza, a w obecnej pełen pakiet, cycki, brzuch i mdłości
A w ktorym teraz jestes tyg?
Mdłości i wymioty do końca 1 trymestru. Szybko miałam wyczulony węch i odrzuciło mnie od alkoholu (jeszcze testy nie wychodziły) a potem to już lawinowo, chyba piersi, odrzuciło mnie od kawy, i czułam się okropnie. Na razie oprócz kłucia w brzuchu nie mam żadnych objawów, nic, może słodkie mi nie podchodzi, a w ciazy z córką szalałam za słodkim ale to też dopiero w 2 trymestrze. Dlatego jakoś nie potrafię uwierzyć, że to się dziejeA jakie mialyście pierwsze ze te az tak sie różnią? To poczatek drugich ale moze juz jakies roznice widzicie?
Mystic87
Mdłości i wymioty do końca 1 trymestru. Szybko miałam wyczulony węch i odrzuciło mnie od alkoholu (jeszcze testy nie wychodziły) a potem to już lawinowo, chyba piersi, odrzuciło mnie od kawy, i czułam się okropnie. Na razie oprócz kłucia w brzuchu nie mam żadnych objawów, nic, może słodkie mi nie podchodzi, a w ciazy z córką szalałam za słodkim ale to też dopiero w 2 trymestrze. Dlatego jakoś nie potrafię uwierzyć, że to się dzieje
Iwkar
Czy robiłas badania genetyczne na trombofilie wrodzona? I nic nie wyszlo? Acard z jakiego powodu bierzesz? Ponoc acarad bierze sie przy nadkrzepliwości?HEJ,ja też miałam wysoką betę 34dc - 3314, na 2 dni pózniej 7714 , a kilka dni pózniej 24 tysiące. Też,myślałam że będą bliźniaki.( Mój ma od strony babci, babcię bliźniaczkę ).Też miałam ciąże zatrzymaną w tym roku-serduszko przestało bić
.Byłam 2 grudnia u lekarza, i był sam jeden pęcherzyk, zmartwiłam się , bo wyniki z bety pokazują 5-6 tydzień a tutaj sam pęcherzyk.Ale ginekolog powiedział mi , że na te wartości nie ma co patrzeć tylko na ten przyrost.Powiedziała ze trzeba czekać i kazała przyjść 17.12 bo powinno być już serduszko.Powiem Ci jeszcze, że my robiliśmy tylko badania genetyczne dla osób starających się o dziecko.I nic nam nie wyszło. Biorę acard 150 , 2x1 duphaston, letrox 25/50 naprzemiennie, i kwas foliowy z witaminami/I oczywiście jestem pozytywnie nastawiona myśleć o tej ciąży ,będzie wszystko dobrze
reklama
Mystic87
A u dr juz bylas? Ktory tydzien? Może tym razem bedziesz miala mila i przyjemna malo objawowa ciazeMdłości i wymioty do końca 1 trymestru. Szybko miałam wyczulony węch i odrzuciło mnie od alkoholu (jeszcze testy nie wychodziły) a potem to już lawinowo, chyba piersi, odrzuciło mnie od kawy, i czułam się okropnie. Na razie oprócz kłucia w brzuchu nie mam żadnych objawów, nic, może słodkie mi nie podchodzi, a w ciazy z córką szalałam za słodkim ale to też dopiero w 2 trymestrze. Dlatego jakoś nie potrafię uwierzyć, że to się dzieje