reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Hej. Moja pierwsza wizyta 16.12. Ciągle mam mdłości i zmuszam się żeby cokolwiek zjeść. Mi pomaga tylko pepsi. Dziś udało mi się usnac razem z córką. Spalam dwie godziny 😍 witam wszystkie nowe mamy:-)

reklama
Witam i ja [emoji16] u mnie również szaro za oknem
Jak na razie też nie mam za bardzo objawów. Lekko sutki bolą i czasami podbrzusze, ale to rzadko.
Miłego dnia życzę [emoji4]

A mnie właśnie co jakoś czas kłują jajniki i piersi bolą po bokach i miałam jakoś zawrót głowy :)
W dodatku przed chwila zauważyłam u siebie ta linie negra czy coś tam..

A jakie mialyście pierwsze ze te az tak sie różnią? To poczatek drugich ale moze juz jakies roznice widzicie?
Pierwsza książkowa, żadnych objawów nic, a nic, czułam się cudownie miałam więcej energii, druga (stracona) lekki ból piersi i podbrzusza, a w obecnej pełen pakiet, cycki, brzuch i mdłości 😂😂

Pierwsza książkowa, żadnych objawów nic, a nic, czułam się cudownie miałam więcej energii, druga (stracona) lekki ból piersi i podbrzusza, a w obecnej pełen pakiet, cycki, brzuch i mdłości 😂😂
Przykro mi bardzo z powodu Twojej straty 😥 bratowa stracila dzieciątko w 12tyg. Niesprawiedliwe zycie.
A w ktorym teraz jestes tyg?

A jakie mialyście pierwsze ze te az tak sie różnią? To poczatek drugich ale moze juz jakies roznice widzicie?
Mdłości i wymioty do końca 1 trymestru. Szybko miałam wyczulony węch i odrzuciło mnie od alkoholu (jeszcze testy nie wychodziły) a potem to już lawinowo, chyba piersi, odrzuciło mnie od kawy, i czułam się okropnie. Na razie oprócz kłucia w brzuchu nie mam żadnych objawów, nic, może słodkie mi nie podchodzi, a w ciazy z córką szalałam za słodkim ale to też dopiero w 2 trymestrze. Dlatego jakoś nie potrafię uwierzyć, że to się dzieje

Witam wszystkie nowe sierpniówki!!
Dopiero nadrobiłam czytanie;D
Moja wizyta 23 grudnia;)
U mnie nadal brak apetytu;d

Mdłości i wymioty do końca 1 trymestru. Szybko miałam wyczulony węch i odrzuciło mnie od alkoholu (jeszcze testy nie wychodziły) a potem to już lawinowo, chyba piersi, odrzuciło mnie od kawy, i czułam się okropnie. Na razie oprócz kłucia w brzuchu nie mam żadnych objawów, nic, może słodkie mi nie podchodzi, a w ciazy z córką szalałam za słodkim ale to też dopiero w 2 trymestrze. Dlatego jakoś nie potrafię uwierzyć, że to się dzieje

HEJ,ja też miałam wysoką betę 34dc - 3314, na 2 dni pózniej 7714 , a kilka dni pózniej 24 tysiące. Też,myślałam że będą bliźniaki.( Mój ma od strony babci, babcię bliźniaczkę ).Też miałam ciąże zatrzymaną w tym roku-serduszko przestało bić
.Byłam 2 grudnia u lekarza, i był sam jeden pęcherzyk, zmartwiłam się , bo wyniki z bety pokazują 5-6 tydzień a tutaj sam pęcherzyk.Ale ginekolog powiedział mi , że na te wartości nie ma co patrzeć tylko na ten przyrost.Powiedziała ze trzeba czekać i kazała przyjść 17.12 bo powinno być już serduszko.Powiem Ci jeszcze, że my robiliśmy tylko badania genetyczne dla osób starających się o dziecko.I nic nam nie wyszło.:D Biorę acard 150 , 2x1 duphaston, letrox 25/50 naprzemiennie, i kwas foliowy z witaminami/I oczywiście jestem pozytywnie nastawiona myśleć o tej ciąży :) ,będzie wszystko dobrze :)
Czy robiłas badania genetyczne na trombofilie wrodzona? I nic nie wyszlo? Acard z jakiego powodu bierzesz? Ponoc acarad bierze sie przy nadkrzepliwości?

reklama
A u dr juz bylas? Ktory tydzien? Może tym razem bedziesz miala mila i przyjemna malo objawowa ciaze😉😉

Do góry