reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

U nas podobnie jak u Ciebie też nikt nie wie a my wiemy od poniedziałku. Ale powiem chyba normalnie w prost. Też na wigilii. Ciekawy ten Twój pomysł, ale sporo przy nim roboty. To nie dla mnie. A za Was trzymam kciuki :)
Sporo roboty, ale będzie od razu prezent załatwiony 😅.
Mimo, ze mamie już wykupiłam voucher na sesje z wnukiem ;-).

reklama
Czy robiłas badania genetyczne na trombofilie wrodzona? I nic nie wyszlo? Acard z jakiego powodu bierzesz? Ponoc acarad bierze sie przy nadkrzepliwości?
W pierwszej ciąży miałam wysokie ciśnienie, nie miałam dobrych przepływów miedzy dzieckiem a łożyskiem.Po szpitalu ,na wizycie kontrolnej lekarz ginekolog wskazał branie acard 75, a teraz jak byłam na pierwszej o potwierdzenie ciąży to podwoiliśmy dawkę.Wiec wydaje mi się , ze to się stąd wzięło.Co do badań to wyśle Ci link , które robiłam w wiadomości prywatnej.

Witajcie dziewczęta, jak się czujecie przy piątku? Wstałam o 5:15 i od pół godziny jestem w robocie, nie wiem co się stało ale wykorzystam ten fakt i wyjdę wcześniej 🧐 jutro mam gina, ale tylko sprawdzić co się dzieje bo w badaniu czystości wyszło coś nie tak, jak znam życie to złapałam jakiegoś dziada znowu 😐 co chwila coś łapię, probiotyki ciągle biorę a i tak raz na jakiś czas coś się przypałęta 😐

Witajcie dziewczęta, jak się czujecie przy piątku? Wstałam o 5:15 i od pół godziny jestem w robocie, nie wiem co się stało ale wykorzystam ten fakt i wyjdę wcześniej 🧐 jutro mam gina, ale tylko sprawdzić co się dzieje bo w badaniu czystości wyszło coś nie tak, jak znam życie to złapałam jakiegoś dziada znowu 😐 co chwila coś łapię, probiotyki ciągle biorę a i tak raz na jakiś czas coś się przypałęta 😐
Dzień dobry, ja się czuje idealnie jakbym nie była w ciąży 🤔😉

Hej hej ja juz w robocie ale rzygam juz tym miejscem.. kombinuje co by tu wymyslic zeby tu nie wracać😅 ta beta mnie uspokoila trochę. Ale jutro nie zrobie przyrostu tylko dopiero w pon czyli po 2x48h zobczymy czy jakos prawidlowo wzroslo na oko 😁

@budkaa beta wyszła Ci spoko, jak zrobisz później niż 48 godzin po to i tak wrzucasz w kalkulator online i pokazuje Ci przyrost, na pewno będzie galanty 💪
@Karolaa134 niektóre z nas tak miewają, ale moja koleżanka mówi że jak nie ma mdłości i cycki nie bolą to trzeba się cieszyć bo w każdej chwili objawy mogą wjechać na pełnej🧐

Witam Was i ja :-) piateczek zaczął się jak ostatnie dni. Mdłości na dzień dobry. Wczoraj męczyły mnie do samego wieczora jak się polozylam spać. Ciekawi mnie ile można max wypić pepsi dziennie aby nie szkodzić dziecku. :-? Koniecznie muszę w poniedziałek zapytać lekarza.

reklama
Hej Laski :)
Ja już też w robocie i niestety od rana mnie muli, a jeszcze dzisiaj na studia po południu się wybieram więc ten dzień będzie męczący 🤪

Do góry