reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dziewczyny, a czy boli Was głowa czasem? 😏 Mnie boli od czasu do czasu i wtedy też jest mi delikatnie niedobrze jakaś rada na to?

reklama
A mnie dzisiaj plecy bola. Za dlugo siedzialam bez przerwy na kursie i jakos mi dokuczaja. Teraz leniuchujemy z corcia. Strasznie mi sie dluuuzy jak ja zniose czas do wizyty kurcze, tez za malo piję, muszę tego pilnować

A mnie dzisiaj plecy bola. Za dlugo siedzialam bez przerwy na kursie i jakos mi dokuczaja. Teraz leniuchujemy z corcia. Strasznie mi sie dluuuzy jak ja zniose czas do wizyty kurcze, tez za malo piję, muszę tego pilnować
Kochana kiedy masz wizytę? Ja 14 grudnia idę bo wyszła mi jakaś infekcja w badaniu i muszę się podleczyć, ale muszę się też dopytać o kilka kwestii. Nie byłam szczepiona ani nie chorowałam na ospę wietrzną, a to podobno jest choroba bardzo niebezpieczna w ciąży 🤔

W końcu udało mi się zalogować ma forum. Masakra jaks z tym logowaniem. Gratuluje kolejnych serduszek . Ja póki co mam mdłości i nawet sama grzanka piekąca się mi śmierdzi hehe.

reklama
Kochana kiedy masz wizytę? Ja 14 grudnia idę bo wyszła mi jakaś infekcja w badaniu i muszę się podleczyć, ale muszę się też dopytać o kilka kwestii. Nie byłam szczepiona ani nie chorowałam na ospę wietrzną, a to podobno jest choroba bardzo niebezpieczna w ciąży 🤔
Dopiero 20stego bo chce isc jak juz bedzie serduszko.
Ja chorowalam na ospe ale podobno mozna miec dwa razy .. dlaczego tak sie martwiaz tą ospa?

Do góry