reklama
Mystic87
Fanka BB :)
Oj Mdła jeden stres sie skończył a drugi zaczal. Po antybiotykach kup 1500 rzadkich. Pupa czerwona. Nauczony noszenia na rekach. Placze i nie wiem czy go brzuch boli czy co????
Zmieniam pieluchy, kremuje, mam nadzieje ze szybko zginie . karmie a on w placz, nosze i sie zastanawiam czy cos go boli czy chce sie nosic??podczas noszenia sie uspokoja. Malo spi, krotko, szybko!!
Drugi syn nagle chce sie przytulac do mnie a wczesniej nie mial czasu
Czy ja dam rade??????????
Zmieniam pieluchy, kremuje, mam nadzieje ze szybko zginie . karmie a on w placz, nosze i sie zastanawiam czy cos go boli czy chce sie nosic??podczas noszenia sie uspokoja. Malo spi, krotko, szybko!!
MegBor
@Mystic87 pewnie, ze dasz! Masz tę moc! Mały jest cudny! Dobrze ze już razem i bezpiecznie. Wszystko inne się ułoży
A ja dziewczyny dzisiaj po ktg. Od rana boli mnie brzuch i na zapisie wyszły już skurcze co prawda małe/słabe i nieregularne, ale .. Nic nie musi to znaczyć, jak równie dobrze może znaczyć początek także łykam nospe i idę się położyć
A ja dziewczyny dzisiaj po ktg. Od rana boli mnie brzuch i na zapisie wyszły już skurcze co prawda małe/słabe i nieregularne, ale .. Nic nie musi to znaczyć, jak równie dobrze może znaczyć początek także łykam nospe i idę się położyć
Lipka
U mnie na ktg to by dopiero wyszły skurcze ja mam takie że wtedy nie mogę nic powiedzieć tylko siedzę lub leżę i oddycham spokojnie. W pon będę szła albo we wtorek.@Mystic87 pewnie, ze dasz! Masz tę moc! Mały jest cudny! Dobrze ze już razem i bezpiecznie. Wszystko inne się ułoży
AndziulkaPol
Zaciekawiona BB
Hejo,
My już po wizycie szpitalnej, ktg suuper, usg tez oki, mała jest wysoko, ujście jest jeszcze zamkniete. Pan doktor powiedział że cierpliwości, poród może nastąpić w każdej chwili lub w ogóle, kolejna wizytę mamy w pn., w jeżeli sie nie rozwiąże do. 41 tyg. czyli do czwartku będzie poród indukowany więc wrzucilam na luz i odpoczywam.
Porody rodzinne zawieszone z powodu duzej liczby zakażeń po szpitach w malopolsce. No i tak
Co mnie denerwuje to mój mąż, do ktorego non stop wydzwaniają co by się spotkać i w ogóle, albo żebyśmy się po porodzie spotkali w ja mam w planach czas po ciąży spędzić z córeczką...i dojść do siebie.
My już po wizycie szpitalnej, ktg suuper, usg tez oki, mała jest wysoko, ujście jest jeszcze zamkniete. Pan doktor powiedział że cierpliwości, poród może nastąpić w każdej chwili lub w ogóle, kolejna wizytę mamy w pn., w jeżeli sie nie rozwiąże do. 41 tyg. czyli do czwartku będzie poród indukowany więc wrzucilam na luz i odpoczywam.
Porody rodzinne zawieszone z powodu duzej liczby zakażeń po szpitach w malopolsce. No i tak
Co mnie denerwuje to mój mąż, do ktorego non stop wydzwaniają co by się spotkać i w ogóle, albo żebyśmy się po porodzie spotkali w ja mam w planach czas po ciąży spędzić z córeczką...i dojść do siebie.
Mdła
Najstarszą też miała antybiotyki i przeboje poantybiotykowe. Pomagał Bepanthen. Drogo jak diabli ale inne były "za ciężkie" i nie przynosiły efektów. Do tego kąpiele w krochmalu i po kąpieli i przy każdej zmianie pieluszki przemywanie pupy rumiankiem Pomogło-to dobra wiadomość. Z gorszych: nadwrażliwość pozostała z nami aż do odstawienia pieluch Trzeba było po prostu bez chwili zwłoki reagować na zrzuty...w przeciwnym razie od razu była czerwona i odparzona pupa Ale dacie wspólnie radę kochana W końcu wszystko się ustabilizuje ... Na spanie nie znam rady. Młoda też nie spała i na to rady nie znalazłam spała tylko na mnieOj Mdła jeden stres sie skończył a drugi zaczal. Po antybiotykach kup 1500 rzadkich. Pupa czerwona. Nauczony noszenia na rekach. Placze i nie wiem czy go brzuch boli czy co????
Andziulka luz i zwis to chyba najlepszy sposób na ten końcowy stan będzie co ma być. Niewiele można na to poradzić A jeśli chodzi o gości i spotkania to ja też się raczej nie zapisuję na to
Lipka nie jest źle! Im więcej teraz wycierpisz tym lżej powinno być później. I szybciej i tej wersji się trzymam i tego ci bardzo życzę
misiaaa95
Adunia91
Ja od 3 w nocy mam skurcze co 10 minut, chociaż teraz się trochę rozleniwiły i są co 12-13 minut także trzymajcie kciuki za rozkręcenie akcji dzwoniłam do mojej położnej i powiedziała że jak już będzie co 7 minut przez dłuższy czas a potem co 5 i z dużym nasileniem to mam dać znać i przyjedzie narazie mam normalnie funkcjonować i bujac brzuchem
MegBor
Teraz zaczyna się czas „czy już czy już” ja wczoraj też już mierzyłam skurczE, bo pojechaliśmy z psem do weterynarza i się zaczęło miałam co 8minut. Ale wróciliśmy do domu, wzięłam prysznic i nospe, zjadłam kolacje i przeszło
Wytrwałości dziewczyny
Wytrwałości dziewczyny
reklama