reklama
Adunia91
Fanka BB :)
Ale macie fajnie Dużo zdrówka dla WasHej mamusie!!
Dziewczęta oficjalnie juz przedstawiam Wam Przemka❤❤
Ur 15 lipca. 3150, 52cm. Aktualnie 3780g.
Jestem w domku❤❤❤
Zobacz załącznik 1159454
Mdła
Mystic ależ masz przystojniaka-słodziaka w domu Bardzo się cieszę że w końcu jesteście razem! Teraz życzę dużo przytulanek i uśmiechów a za czas jakiś już wszystkie będziemy narzekać na niewyspanie, bałagan i zimną kawę Najlepszości dla Was samych!
Joanulka
Jaki śliczny chłopczyk cudnyHej mamusie!!
Jestem w domku❤❤❤
Zobacz załącznik 1159454
Suzie_suzanna
marcelek1234567
Zaangażowana w BB
słodziak, super że już w domku,Hej mamusie!!
Jestem w domku❤❤❤
Zobacz załącznik 1159454
reklama
Mdła
Mystic nawet nie wiesz jak mi dziś"zrobiłaś dzień" cieszę się bardzo że w końcu możecie być razem. I szczerze mówiąc przekłada się to na mój wyborny nastrój dnia dzisiejszego!
Życzę wam cudownego czasu "poznawania siebie nawzajem" Nawet sobie nie wyobrażam jakie to były nerwy i emocje Najważniejsze że teraz jest na pewno wielkie szczęście
A my dziewczyny ciągle się rozgrzewamy boli, ciągnie, męczy ... Ale jak Adunia pisała- drobnymi kroczkami do celu trzymam za was kciuki! U mnie żar się leje z nieba. Mam wrażenie że jak wyjdę to urodzę od razu ale o tym przekonamy się dopiero jutro
Życzę wam cudownego czasu "poznawania siebie nawzajem" Nawet sobie nie wyobrażam jakie to były nerwy i emocje Najważniejsze że teraz jest na pewno wielkie szczęście
A my dziewczyny ciągle się rozgrzewamy boli, ciągnie, męczy ... Ale jak Adunia pisała- drobnymi kroczkami do celu trzymam za was kciuki! U mnie żar się leje z nieba. Mam wrażenie że jak wyjdę to urodzę od razu ale o tym przekonamy się dopiero jutro