reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
A ja dzisiaj mam spadek formy 🥴 Leżę cały dzień jak foka i nie mam na nic siły. Do yeto jest wiercipiętek ćwiczy korkociąga i chyba zmienił stronę urzędowania bo zazwyczaj wypinał się po prawej a dzisiaj operuje po lewej stronie 😂 Licze ze jutro będzie lepiej

A ja dzisiaj mam spadek formy 🥴 Leżę cały dzień jak foka i nie mam na nic siły. Do yeto jest wiercipiętek ćwiczy korkociąga i chyba zmienił stronę urzędowania bo zazwyczaj wypinał się po prawej a dzisiaj operuje po lewej stronie 😂 Licze ze jutro będzie lepiej
Ja tak samo.. bym tylko spała. Jakoś mi dziś średnio.
I znowu mam jakieś napady stresu.

Lipka to dzisiaj chyba taki dzień 🥴 Byleby w nocy teraz spać jakoś normalnie bo jak siebie znam to teraz w nocy może będę znowu oglądać powtórki w tv 🤦‍♀️

Mamy tutaj zmiany warty widzę 😁 ale zawsze któraś ma moc więc jako grupa wychodzimy na plus 👍 Zawsze jedna z nas jest w akcji 😂
Łączę się z Wami w bólu. Pewnie już jutro na mnie padnie 😂

Ja zauważyłam, że jak od rana sobie usiądę i nic ciekawego nie robię to łapie mnie jakiś stres, zaczynam wymyślać sobie różne dolegliwości itp. A jak dzień aktywny, jakieś zakupki, spacerki, sprzątanie to czuje się perfecto :D Tylko narzekam wieczorem że ile to ja zrobiłam i aż nogi bolą 😀
Więc jutro zacznę coś robić. :D

Czesc dziewczyny!!!!
Dawno mnie nie bylo ale chcialam poczekac na lepsze wieści. Moj maluszek coraz lepiej. Sam oddycha, stan zapalny spada i uczą go jeść z butli. Malymi kroczkami zbliżamy sie do wyjscia ze szpitala😁 znaczy On bo ja ucieklam ze swojego szpitala dawno na wlasne żądanie ale do Malego nie chca wpuszczac wiec pozostaje mi tel do dr i zdjecia na mailu.
Co u Was???
Jak zdrówka?
Jak brzuszki?
Jak sily i samopoczucie?
Jak nastawienia na godzine zero?

Czesc dziewczyny!!!!
Dawno mnie nie bylo ale chcialam poczekac na lepsze wieści. Moj maluszek coraz lepiej. Sam oddycha, stan zapalny spada i uczą go jeść z butli. Malymi kroczkami zbliżamy sie do wyjscia ze szpitala😁 znaczy On bo ja ucieklam ze swojego szpitala dawno na wlasne żądanie ale do Malego nie chca wpuszczac wiec pozostaje mi tel do dr i zdjecia na mailu.
Co u Was???
Jak zdrówka?
Jak brzuszki?
Jak sily i samopoczucie?
Jak nastawienia na godzine zero?
A właśnie dzisiaj O was myślałam:) super, że już jest lepiej. Podzielisz się zdjęciem Dzidziusia?
Ja jak patrzę na kalendarz to nie wierzę, że to już końcówka. Strasznie się boję..

Mistic cieszę się bardzo że u Was coraz lepiej 💚 też myślałam dzisiaj o Tobie. I nawet miałam Cię wywoływać do tablicy 🙈😁🙈 Zdrówka Wam całe mnóstwo! 🍀🍀🍀

Przede mną jeszcze parę tygodni- prawdopodobnie 😉 Mam nadzieję że w międzyczasie dużo się tu będzie działo i będę się cieszyć razem z Wami 🤩 Niech moc będzie z nami 💪🤩💪

reklama
@Mystic87 napewno już niebawem będziecie razem ! Trzeba tylko jeszcze chwile wytrzymać :)

Ja dzisiaj niby lepiej 🤔 ale jednak hemoroidy dają w kość jak niczym nie smaruje 🤬 oby po ciąży się wchłonęły... pranie zrobione, poprasowane, jeszcze tylko torbę spakować do szpitala i będzie wszystko chyba 🤔 ale to zawsze jest chyba bo pewnie czegoś będzie brakować 😅😂
Mój mały wiercipieta nie daje spokoju mojemu żebru i kopie w jedno niemiłosiernie, aż boli 🤷🏻‍♀️
Ja tez miałam mieć dziś spotkanie z położna tak jak ty @Mdła ale odwołała, ponieważ przyjechała rodząca do szpitala i tyle było ze spotkania ;) ale przenioslysmy na piątek :) za tydzien mam wizytę, ciekawe ile już urósł ten mój klocuszek 🤭😅

Do góry