Mdła
Fanka BB :)
Kochana będzie dobrzeA i tak mówią na niego wcześniak. Dostaje antybiotyk i furasemid. Mam nadzieje ze za 2 dni bedzie ze mną!! Latam tam z odciagnietym pokarmem a ze dopiero minelo 24 godziny to taki naparstek tam nosze. Wazyl 3150 i ma 52/3 cm. Wiekszy niz jego brat terminowy.
Nie wiadomo czy infekcja to wina łożyska czy mojego przeziebienia w 5 miesiacu. Dr cos mowil o wodzie w plucach tak wiec nie wiem czy zachlysniecie?
Każą czekac
Jak go zobaczylam pod tym tlenem i sonda w buzi to sie rozryczalam...
Nie dziwię się wcale. Moja Starsza miała antybiotyki podawane przez wenflon w główce. I wiem jak wtedy to przeżywałam ale wszystko będzie dobrze wiedzą co robią. A maluszek wagą jak moje donoszone szybko się zregeneruje!
Naparstek to już solidna ilość! Przecież to najbardziej bogate mleko z możliwych! Takie"super-food" każdy naparstek na wagę złota! Robisz super robotę!
Lipka jak dotąd słyszałam raczej odwrotne sytuacje! Czyli jak rodzice chcieli jeszcze spędzić razem w spokoju czyjeś urodziny to wtedy się zaczynało a jak bardzo chcieli to był z reguły poślizg 1-2 dni Także tym bardziej trzymam kciuki za powodzenie!