reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

córka ma 2 lata i 5 miesięcy. Gaduła mała, ale uwielbia jak się z nią bawię i pierwsze co po wstaniu z łóżka przychodzi do mnie i pyta: "mamo pobawimy się ,czy nie?" ja jej mówię że po śniadaniu, a ona "co ty mamo, z dzieckiem się nie pobawisz?" haha
No a ja mam dwa koty i psa 🤷‍♀️ Jeden to kocur, adoptowany w wieku pięciu miesięcy, chory i paskudny, wyglądał na trzy, aktualnie czarny siedmioletni długi jegomość, drugi to kocura, łaciata, adoptowana w wieku blisko roku, aktualnie również koło 7 lat, delikatna i nieśmiała, mruczy jak szalona, czarno biała kota z worem głodowym (stary swego czasu wymyślił o niej wierszyk: Annuszka Annuszka, krótkie nóżki, kawał brzuszka). No i pies, przybliżony wiek to coś koło 2 lat, adopciak, wzięty ze stanami lękowymi, nienauczony niczego, nawet chodzenia po schodach, aktualnie zrównoważony, radosny dziadyga który nieba by przychylił nawet złemu człowiekowi, ale żaden z niego stróż bo waży 10kg, i jest mixem teriera, sznaucera oraz, wnioskując po długości łap, chyba jamnika 😆😆😆

reklama
Ale żeby nie być gołosłownym i wybaczcie zwierzęcy spam, przestawiam ekipę „Widzewskie łobuzy” 😆

Załączniki

• 93D20884-D129-4F72-8B57-266CE170D0D1.jpeg
    93D20884-D129-4F72-8B57-266CE170D0D1.jpeg
    199 KB · Wyświetleń: 57
  • 691A0F7D-0507-48E3-AD01-3C00E8A61EB9.jpeg
    691A0F7D-0507-48E3-AD01-3C00E8A61EB9.jpeg
    79 KB · Wyświetleń: 58
Ja pytałam mojego gin o seks w I trymestrze,no więc powiedział że generalnie można jeśli nie zauważam u siebie plamien,ale wspomniał żeby mieć świadomość że po stosunku mogą się one pojawić,ale nie muszą 😉

ja nie pracuje i na szczęście nie muszę się stresować w pracy, powiadamiać przełożonych i ukrywać ciążę :) ale brakuje mi tego wyjścia do ludzi(i wypłaty oczywiście) nudno w domu tyle siedzieć nawet jeśli jest dziecko. Teraz to już raczej żadnej nie znajdę więc jakoś będę się starać szukać pozytywów

Ja dziś jade na Wigilie pracowniczą, jade autem, żeby się nikt nie pytał czemu nie pije :D :/ hehe :)

Hehe, ja tak zrobię w przyszłym tygodniu. Kiedy zamierzasz powiedzieć w pracy?

Gabriela cóż za doborowe towarzystwo! Ja mam jednego kota fetyszyste. Pamiątka z wakacji na mazurach w zeszłym roku. Wpadł nam pod koła jako mały kociak, ale nic mu sie nie stało. Nie mogłam go tak zostawić, biedny, chudy, padało jak z cebra. To wzięłam. Ciągle do nas gada (miałczy dyskutując) i je tylko wtedy, kiedy ktoś na niego patrzy. Potrafi przyjść po kogoś i tak długo męczyć, aż w końcu ktoś pójdzie i potowarzyszy mu w jedzeniu :rofl2: poza tym pieszczoch kochany.

ja nie pracuje i na szczęście nie muszę się stresować w pracy, powiadamiać przełożonych i ukrywać ciążę :) ale brakuje mi tego wyjścia do ludzi(i wypłaty oczywiście) nudno w domu tyle siedzieć nawet jeśli jest dziecko. Teraz to już raczej żadnej nie znajdę więc jakoś będę się starać szukać pozytywów
Ja mam to samo. Pół dnia sama w domu siedzę i jedyną rozrywką jest wyjście do sklepu [emoji16]

reklama
Hehe, ja tak zrobię w przyszłym tygodniu. Kiedy zamierzasz powiedzieć w pracy?

Gabriela cóż za doborowe towarzystwo! Ja mam jednego kota fetyszyste. Pamiątka z wakacji na mazurach w zeszłym roku. Wpadł nam pod koła jako mały kociak, ale nic mu sie nie stało. Nie mogłam go tak zostawić, biedny, chudy, padało jak z cebra. To wzięłam. Ciągle do nas gada (miałczy dyskutując) i je tylko wtedy, kiedy ktoś na niego patrzy. Potrafi przyjść po kogoś i tak długo męczyć, aż w końcu ktoś pójdzie i potowarzyszy mu w jedzeniu :rofl2: poza tym pieszczoch kochany.
Booooooooożu, już go kocham 🤩😍 jak mi szkoda takich zwierząt, a potem całe swoje małe serduszko człowiekowi oddają, a ja się łatwo wzruszam i teraz mam łzy w oczach 😅

Do góry