Joanulka
Fanka BB :)
Moje zgagi są jeszcze łaskawe, delikatne, ale wiem ze to wkrótce się zmieniCiasta, rogaliczki mniam mniam. A teraz zgaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje zgagi są jeszcze łaskawe, delikatne, ale wiem ze to wkrótce się zmieniCiasta, rogaliczki mniam mniam. A teraz zgaga
Haha, dokładnie. Dowaliłam sobie kanapka z pomidorem i szczypiorkiem. Teraz siedzę i sobie się ruszyć, żeby się nie zaczęło [emoji23]Ciasta, rogaliczki mniam mniam. A teraz zgaga
My przeglądaliśmy różne opcje, ale zdecydowaliśmy się na dostawne Chicco next2me magic, nie mogłam się doczekać i zostało złożone, bardzo mi się podoba, jedyny minus to niestety cena..
Polecam Cmp na Jana Kazimierza. Tam oprócz niezbyt miłych recepcjonistek (Czasami maja focha na dzien dobry ) zabiegowy super, ginekolodzy i internisci tez do rany przyłóż . Byłam w marcu i wpuszczali po jednym pacjencie, wszystko bezproblemowo).Ja piję normalną kawę rano (ale ja i tak siekiery nigdy nie piłam ) a jak dzień jest ciężki to czasem po południu drugą słabszą. Za to w ogóle nie piję czarne/zielonej herbaty - tylko owocowe i ziołowe, a ostatnio sobie zamówiłam z miodokrzewu zobaczymy czy dobra.
Plecy mnie nawalają odkąd zamknęłam się w domu 3 tygodnie temu. Jednak siedzę przez większość czasu, a to raczej niewskazane, a mały spacer w ciągu dnia, albo raz na parę dni ostatnio to za mało :/ W nocy najbardziej przeszkadza, bo jak się nie ułożę to boli.
nataliiia91 powodzenia na wizycie
A czy są tu jakieś kobitki z Warszawy? Ja mam wizytę w przyszłym tygodniu i próbowałam w tym pójść na badania.... (sr)enelmed ma JEDEN (!!!) dedykowany oddział na całą Warszawę dla kobiet w ciąży na krańcu świata, a jak próbowałam się od miłej pani z infolinii dowiedzieć, czy mimo to mogę pójść do tego co mam pod domem na pobranie, to trafiłam na automat "w trosce o bezpieczeństwo kobiet w ciąży i ograniczenie ich kontaktów z innymi ludźmi, mamy dedykowany oddział..." Co z tego, że żeby tam się dostać to muszę jechać komunikacją przez pół miasta (nie wszyscy mają samochód, ale widać tego nie wiedzą), zamiast pójść do pustego zabiegowego pieszo
Bo tym przydługim żalu: gdzie w Warszawie można jeszcze w miarę bezproblemowo pójść na pobranie krwi?
Też kupiliśmy łóżeczko Chicco z polecenia dziewczyn z forum i jestem bardzo zadowolona! Bardzo ładnie się prezentuje, jest funkcjonalne, można dostosować wysokość idealnie do naszego łóżka TOpcja kołyski i zsuwany bok są bardzo praktyczne. Chicco nas na tyle przekonało do siebie, żę teraz rozważamy Baby Hug - łóżeczko i fotelik 4 w 1 - ktoś ma i może się podzielić opinią?
Właśnie sobie oglądałam te baby hug fajna sprawa. No ale chyba sobie darujemy. Kupimy jakieś leżaczek bujaczek i będzie w salonie. A w sypialni będzie lozeczko.My kupiliśmy z mężem w sobotę. Już stoi i czeka na naszą gwiazdę [emoji6] ja jestem absolutnie zakochana i jak dla mnie sztosem jest to, że mogę do każdego pomieszczenia bez problemu wjechać więc w razie co będę miała dzidziutka zawsze obok [emoji6]
My kupiliśmy z mężem w sobotę. Już stoi i czeka na naszą gwiazdę [emoji6] ja jestem absolutnie zakochana i jak dla mnie sztosem jest to, że mogę do każdego pomieszczenia bez problemu wjechać więc w razie co będę miała dzidziutka zawsze obok [emoji6]