reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Polecam Cmp na Jana Kazimierza. Tam oprócz niezbyt miłych recepcjonistek (Czasami maja focha na dzien dobry ) zabiegowy super, ginekolodzy i internisci tez do rany przyłóż . Byłam w marcu i wpuszczali po jednym pacjencie, wszystko bezproblemowo).
Haha, właśnie tam w końcu zrobiłam te badania :D Było szybko, sprawnie i niedrogo, a wyniki tego samego dnia :)

My dzisiaj skorzystaliśmy z otwarcia parków i poszliśmy na pierwszy dłuższy spacer od nie wiem jak dawna. Ale kondycja mi zupełnie padła i jeszcze te maseczki podduszające, tragedia. Ale może znowu zacznę regularnie się ruszać chociaż, bo w domu to może poćwiczę raz na parę dni, a tak to zero motywacji do czegokolwiek i tylko zalegam :p a na zewnątrz taka śliczna wiosna 🥰

A słodkiego to ja dużo nie mogę, właśnie przez zgagi :( jak mnie dopadły, to puścić nie chcą i muszę bardzo uważać co jem, zwłaszcza wieczorem. Kupiłam sobie Gaviscon i tylko on mnie czasem w nocy ratuje. :p

reklama
Hej Dziewczyny! ☺️
Ja jestem z Warszawy, któraś z Was tez?
my też zastanawiamy się nad łóżeczkiem dostawnym, bo na początek może lepiej się sprawdzi i zajmie mniej miejsca .. No i można je przestawiać z pokoju do pokoju jeśli będzie taka potrzeba. Tu chyba trzeba się kierować kto ma ile miejsca w domu. Bo pod kątem budżetu pewnie od razu lepiej inwestować w „normalne” łóżeczko.

U nas na razie wygrywa imię Julia. W maju chce już jakieś lozeczko zamówić. Na początku chciałam jakaś typowa kołyske, później dostawne teraz już oglądam klasyczne drewniane. Wiem że chce baldachim bo zawsze mi się podobały. No ale na co się w końcu zdecydujemy nie wie nikt 😬
Super ten zestaw mebli 😍 gdzie to można kupić?

Cześć dziewczyny, co dzisiaj u Was? U mnie takie słoneczko, że aż miło okno otworzyć i popatrzeć. Mały nie daje spać od 6ej, śniadanie zjedzone, werwy dzisiaj jakiejś dostałam, że chyba zaraz zacznę sprzątać w szafach od czego zawsze uciekam :yes:

Hej, hej :)
U nas też pogoda przepiękna się zapowiada :D
my nie śpimy od 4.30, teraz jest 9 (normalnie o tej porze wstaje) a tu już dom ogarniety, i drugie pranie się robi :D

teraz chwilkę odpocznę, a potem biorę się za naukę :(

miłego dnia ! ;)

Dziewczyny jak którąś stać na droższą dostawkę dla dziecka to wczoraj znalazłam cudną na stronie
Jednak jej koszt to 1200 złotych, ja na taką nie mogę sobie pozwolić, ale wydaje się fajna, z funkcją kołysania na boki i przód/tył, a później łóżeczko można przekształcić w stolik dla dziecka.

reklama
Do góry