reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

A skąd. Następna wizytę mam na 02.04. Chociaż tyle dobrze, bo osoby 'z zewnątrz' najwcześniej mają wizyty w maju jak dziś się zapisywały...
Ale za tydzień echo, za dwa tygodnie połówkowe. Ja tam mogę do tej poradni tylko po zwolnienie przychodzić.
Ze z chłopca się dziewczynka zrobiła to żądło się zdarza... rącze odwrotnie bym powiedziała.

Kurczę, wkurzyłobym się na maxa!! Zaproponowali Ci chociaż jakaś wizytę jutro czy w najbliższym terminie w zastępstwie?
Jeszcze tyle czasu w kolejce, niczym na pogotowiu [emoji51]

reklama
U mnie będzie Alicja (od 8 lat słyszę od męża, że tak ma się nazywać córa i koniec) i Marysia (po mojej śp prababci, która mnie w większości wychowywała w dzieciństwie). Także wcześniej się kłóciliśmy o te imiona a wyszło, że oba mogą zostać użyte [emoji3059]
Ja nie mam wcale pomysłu, nic mi się nie podoba [emoji2356]

U mnie przy córce miałam dawno imię wybrane, przy synu dopiero w drugiej połowie ciąży mnie olsniło bo żadne mi się nie podobało teraz jakoś od początku wpadło mi do głowy Marcel i tak zostało. Wszyscy wiedzą że Marcelek także moje dzieciaki już częściej mówią po imieniu niż Dzidzia 😜 z imieniem chyba trzeba poczuć to odpowiednie🙂

U nas jest konkretna zagwozdka z imieniem dla syna. To co się podoba mi, nie podoba się mężowi, a ustaliliśmy ze jak będzie córka to ja wybieram a jak będzie syn to mąż. Żałuje cholernie ze się zgodziłam [emoji24]

U nas jest konkretna zagwozdka z imieniem dla syna. To co się podoba mi, nie podoba się mężowi, a ustaliliśmy ze jak będzie córka to ja wybieram a jak będzie syn to mąż. Żałuje cholernie ze się zgodziłam [emoji24]
U mnie tak samo! Ale myślałam, że będzie dziewczynka :)
A tu jak wyjdzie facet... to będzie Jaś. Tak zadecydował :unsure:

Mój mąż za to jest bierny w wybraniu imienia, zawsze powtarza żebym to ja wybrała bo wie że ja muszę poczuć że to właśnie to imię a jemu zawsze się podobają to chociaż nie ma problemu😂😜

reklama
Mój mąż za to jest bierny w wybraniu imienia, zawsze powtarza żebym to ja wybrała bo wie że ja muszę poczuć że to właśnie to imię a jemu zawsze się podobają to chociaż nie ma problemu[emoji23][emoji12]
My z mężem wgl się nie zgadzaliśmy.. Wypisaliśmy sobie po 6 imion każdy [emoji14] jedyne które nam się zeszło jako pierwsze to Lenka :) i tak zostanie :) dla chłopaka miałam wybrane odrazu, ale brak siusiaka [emoji14]

Do góry