Natalia :)
Fanka BB :)
Piękne imiona macie wybrane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli u Ciebie chłopak nr 3?
Ja tam nie wierzę tym usg szpitalnym i w przychodniach z nfz. Chodziłam do gina z nfz i do mojej lekarki prywatnie i ten z nfz w poniedziałek mi zaczął gadać że to 10-11 tydzień a faktycznie był już 14+4. Najlepsze że dopiero w poniedziałek założył mi kartę ciąży mimo że byłam u niego wcześniej 3,5 tyg temu. Na tej ostatniej wizycie nawet nie zmierzył dziecka, nic mi nie powiedział, o jakimś zdjęciu oczywiście nie miałam co marzyć. A najbardziej mnie zdenerwował że nie dał mi skierowania na badania bo stwierdził że ostatnie są dobre, mimo że prosiłam o toxo itd którym wcześniej przecież nie robiła, brak słów. Wyszłam wkurzona i więcej się już nie zapisałam.Ja ciągle mam nadzieję na córkę na pierwszych prenatalnych powiedzieli, że raczej córka.. na usg podczas wizyty też.. a jak byłam w szpitalu tydzień temu, to że CHYBA chłopak (ale sprzęt był kiepski).
Mam teraz mętlik... może się dowiem co tam ma między nogami.
Na ostatniej wizycie nie chciał nic pokazać...
Hej dziewczyny,
Trochę już Was podczytuję, więc stwierdziłam że pójdę za ciosem i się przedstawię Dzisiaj zaczęłam 18 tydz, termin na 6.08. W poniedziałek wizyta, 19.03 połówkowe i nie mogę się już doczekać! Na USG w 13 tyg powiedzieli że dziewczynka, czy nic tam nie wyrośnie to zobaczymy Na razie imię wybrane - Gaja.
U nas jest Leo. Reakcje wszystkich 'Leo? To już? Nie Leon, Leonardo, Leopold, Leonidas czy coś tylko Leo?' ale teraz ma 1,5 roku i jakoś już nic nikomu nie przestaje [emoji14]U mnie narazie Leon, ale jest bardzo dużo osób przeciw. Najważniejsze, że nam się podoba
Ja do XLanda w Katowicach na Chorzowskiej się wybieram w wolnej chwiliJest tu ktoś ze śląska? znacie jakiś fajny sklep z dużym wyborem wózków?
Witaj jak się czujesz ?
Od samego początku naprawdę nie mogę narzekać. Nie wymiotowałam ani razu, żadnych wielkich awersji jedzeniowo-zapachowych, jedyne co to baaardzo chciało mi się spać, teraz na szczęście zaczyna do mnie docierać ta słynna energia drugiego trymestru Brzuch zaczyna się pokazywać, w pracy jest obecnie główną atrakcją. Przed ciążą nawet nie pomyślałam jak dziwnie wyglądają rozmowy kiedy wszyscy zamiast na twarz patrzą się na Twój brzuch....