reklama
Bagi
Fanka BB :)
Usg prenatalne super, ale papp-a namieszala i ryzyko ZD wzrosło na 1:57, więc doszliśmy z mężem do wniosku, że po nifty i tak nie będziemy spokonniejsi, więc zdecydowaliśmy się na amino, małe ryzyko A po wynikach 100% pewność co i jakNie czytalam wszystkich poprzednich postów stąd moje pytanie dlaczego akurat amniopunkcja? Nie wolałabyś czegoś mniej inwazyjnego? Czy już poprostu musisz?
a.szczypiorek
Nifty i amnio daje tyle samo procent. Nifty musi być dokładnie robione skoro w razie co wypłacaja ubezpieczenie 200 ileś tysięcy. Tak mi pani tłumaczyłaUsg prenatalne super, ale papp-a namieszala i ryzyko ZD wzrosło na 1:57, więc doszliśmy z mężem do wniosku, że po nifty i tak nie będziemy spokonniejsi, więc zdecydowaliśmy się na amino, małe ryzyko A po wynikach 100% pewność co i jak
Napolka93
Hej dziewczyny. Witam się w słoneczny dzień [emoji3059] jest cudnie bo nie muszę wychodzić na to zimno tylko podziwiam słoneczko z pokoju [emoji23]
U mnie samopoczucie całkiem niezle. Odkąd mdłości minęły wreszcie mam bardziej urozmaicone menu.
Podobno w drugiej i kolejnej ciąży szybciej widać ciążowe krągłości bo już mięśnie trochę słabsze. Może coś w tym jest. Ja od 11 tygodnia nosze ciążowe spodnie bo w inne się nie miescilam. Waga dość szybko poleciała w górę, ale spodziewałam się tego bo zanim zaszłam w ciążę byłam kilka miesięcy na diecie, później nagle z dnia na dzień ja rzuciłam bo że względu na hormony ciążowe nie mogłam patrzeć na to zdrowe jedzenie i na pierwszy plan wysunęły się słodycze. Już się tak psychicznie zbieram za te ćwiczenia [emoji1787] muszę wyjąć ze strychu piłkę gimnastyczna, mate, płytę DVD z ćwiczeniami mam jeszcze z pierwszej ciąży tylko przydałoby się kupić odpowiednie spodnie do ćwiczeń.
Jakoś tak lenia złapałam przez te miesiące. A jak się wykręciłam w oglądanie tureckiego serialu to już w ogóle mogłabym tylko leżeć i oglądać [emoji1787] ale czas wziąć się w garsc.
Mój M mnie dość często denerwuje. Było kilka spięć ale póki co jest ok. [emoji3]
U mnie samopoczucie całkiem niezle. Odkąd mdłości minęły wreszcie mam bardziej urozmaicone menu.
Podobno w drugiej i kolejnej ciąży szybciej widać ciążowe krągłości bo już mięśnie trochę słabsze. Może coś w tym jest. Ja od 11 tygodnia nosze ciążowe spodnie bo w inne się nie miescilam. Waga dość szybko poleciała w górę, ale spodziewałam się tego bo zanim zaszłam w ciążę byłam kilka miesięcy na diecie, później nagle z dnia na dzień ja rzuciłam bo że względu na hormony ciążowe nie mogłam patrzeć na to zdrowe jedzenie i na pierwszy plan wysunęły się słodycze. Już się tak psychicznie zbieram za te ćwiczenia [emoji1787] muszę wyjąć ze strychu piłkę gimnastyczna, mate, płytę DVD z ćwiczeniami mam jeszcze z pierwszej ciąży tylko przydałoby się kupić odpowiednie spodnie do ćwiczeń.
Jakoś tak lenia złapałam przez te miesiące. A jak się wykręciłam w oglądanie tureckiego serialu to już w ogóle mogłabym tylko leżeć i oglądać [emoji1787] ale czas wziąć się w garsc.
Mój M mnie dość często denerwuje. Było kilka spięć ale póki co jest ok. [emoji3]
budkaa
Ja niebawem ruszam z basenem. Mialam wczesniej ale kurcze ta choroba mnie wykonczyla i tylko lezalam pod kocem.Ja chodzę na zumbe 2 razy w tyg ale myślałam jeszcze aby kupić jakiś program DVD dla ciężarnych i coś jeszcze w domu porobić... i jeszcze o basenie myślałam ale teraz tak zimno i mokro na dworze że się odechciewa...
Co do wagi to mam jeszcze -1kg. Ale na pewno zaraz nadgonie
Joanulka
Ja chodzę na zumbe 2 razy w tyg ale myślałam jeszcze aby kupić jakiś program DVD dla ciężarnych i coś jeszcze w domu porobić... i jeszcze o basenie myślałam ale teraz tak zimno i mokro na dworze że się odechciewa...
Ja tylko na basen chodzę ale mam namiar na jogę się zapisać [emoji177]
Jak byłam 2 tyg temu u lekarza to narazie nic nie przytyłam ale uważam że jak 18 lutego będę na prenatalnych to z dwa kg do góry będzie;p
Byle zdrowo tyć i będzie git [emoji177]
a.szczypiorek
Dziewczyny robię się zazdrosna o brzuszki. 14 tydzien i u mnie nic? A dzidzia jest ponac duża juz
reklama