No ja myslalam ze na tym prenatalnym sie posiuram a przed wejsciem do gabinetu specjalnie bylam, dramat ostatnio
A to dopiero początek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja myslalam ze na tym prenatalnym sie posiuram a przed wejsciem do gabinetu specjalnie bylam, dramat ostatnio
Nawet nie strasz, u mnie kazali mieć pełny pęcherz przed usg[emoji85]No ja myslalam ze na tym prenatalnym sie posiuram [emoji23] a przed wejsciem do gabinetu specjalnie bylam, dramat ostatnio
Głową do gory. Hormony w ciazy są ogólnie okropne. Ja się czuję ciągle nabuzowana jak przed okresem i ciągle się czepiam ale na szczęście moj jednym wpuszcza drugim wypuszcza bo już mnie znA. Gorzej z mamą bo ta sobie nie pozwoli i kilka razy w msc mamy ciche dni i na nic moje tłumaczenie że "to hormony" a o co ta wymiana zdań? O coś ważnego czy pierdoly?Ja to się w sumie w ogóle nie czuje dziś miałam ostrą wymianę zdań z moim P. i mam doła... Nieeee , to nie dół. To kanion.
Ja to się w sumie w ogóle nie czuje dziś miałam ostrą wymianę zdań z moim P. i mam doła... Nieeee , to nie dół. To kanion.
U każdej kobiety niby inaczej ale jak leżysz to tez juz cos masz? Bo taki wzdety w ciągu dnia też mam ale nie wiem czy to ciazowy?? Haha o kurde ale dziewczyny muszą się cieszyć z młodszego rodzenstwaDzień dobry sierpniowki [emoji177]
Mi brzuszek wywaliło- wzdęło w 10tc i to bez jaj! Nie wysłałam ze to będzie tak szybko, ale możliwe ze wiek i trzecia ciąża ma na to wpływ? Choć czuje się jakby to było koje pierwsze dziecko [emoji85] mam córki 17 i 11 lat
Hej znam to uczucie mam w domciu 15 letniego syna i córcie prawie roczek.Dzień dobry sierpniowki [emoji177]
Mi brzuszek wywaliło- wzdęło w 10tc i to bez jaj! Nie wysłałam ze to będzie tak szybko, ale możliwe ze wiek i trzecia ciąża ma na to wpływ? Choć czuje się jakby to było koje pierwsze dziecko [emoji85] mam córki 17 i 11 lat