reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

U każdej kobiety niby inaczej:) ale jak leżysz to tez juz cos masz? Bo taki wzdety w ciągu dnia też mam ale nie wiem czy to ciazowy?? Haha :) o kurde ale dziewczyny muszą się cieszyć z młodszego rodzenstwa🥰
Jak stoję, jak leżę [emoji85]
Młodsza się cieszyła ale starsza nie za bardzo choć już jej to przeszło i zaakceptowała to ze będzie w domu dzidzia.

Hej znam to uczucie mam w domciu 15 letniego syna i córcie prawie roczek.
Więc to samo uczucie miałam co ty.
Ale na spokojnie dasz radę.

Odmłodzi mnie maleństwo [emoji28]
Jak by nie było 35 lat minęło [emoji51]

IMG_6738.JPG

reklama
Hej, ja od rana weszłam na wagę i zawał, 1,5 kg więcej A do tej pory waga ani drgnela...cieszylam się, tym bardziej że niestety mam problem z nadwagą...ehh ludze się jeszcze że to wczorajsza pizza😈 muszę bardziej pilnować i jeść rozsadniej, najgorsze że po słodkim mi jakoś lepiej☺ ale nic...trzeba się postarać dla tej małej istotki😀

Ja jestem w 12 tyg i też mam taki brzusio;p

Czyli wszystko jest w jak najlepszym porządku [emoji7]

Jak z waga? U mnie 1,3kg na plusie a kończę 11tc [emoji85] co prawda wydaje mi się ze się oszczędzam z jedzeniem, ale nie sądziłam ze tak szybko będę cięższa. Zganiam to na brak ruchu przez pare tygodni jak czułam się jak [emoji90]

Jak z waga? U mnie 1,3kg na plusie a kończę 11tc [emoji85] co prawda wydaje mi się ze się oszczędzam z jedzeniem, ale nie sądziłam ze tak szybko będę cięższa. Zganiam to na brak ruchu przez pare tygodni jak czułam się jak [emoji90]
Ja chodzę na zumbe 2 razy w tyg ale myślałam jeszcze aby kupić jakiś program DVD dla ciężarnych i coś jeszcze w domu porobić...🧘‍♀️ i jeszcze o basenie myślałam ale teraz tak zimno i mokro na dworze że się odechciewa...

U mnie już 16 tydzien😀..ehh we wtorek aminopunkcja i czekanie na wyniki...to będą nerwowe 2 tyg....

Nie czytalam wszystkich poprzednich postów stąd moje pytanie dlaczego akurat amniopunkcja? Nie wolałabyś czegoś mniej inwazyjnego? Czy już poprostu musisz?

Jak byłam 2 tyg temu u lekarza to narazie nic nie przytyłam ale uważam że jak 18 lutego będę na prenatalnych to z dwa kg do góry będzie;p

Głową do gory. Hormony w ciazy są ogólnie okropne. Ja się czuję ciągle nabuzowana jak przed okresem i ciągle się czepiam ale na szczęście moj jednym wpuszcza drugim wypuszcza bo już mnie znA. Gorzej z mamą bo ta sobie nie pozwoli i kilka razy w msc mamy ciche dni i na nic moje tłumaczenie że "to hormony"😁 a o co ta wymiana zdań? O coś ważnego czy pierdoly?
O pierdoły. Ale mój nie umie odpuścić. Nakręca tą pierdołową klotnie...
A czujesz ogólnie wsparcie od niego? To Wasza pierwsza dzidzia?
Czuje wsparcie... Ogromne naprawdę, mimo wszystko. Tak to nasza pierwsza dzidzia 🤗

Zaczął od przeprosinowego śniadania... Zobaczymy co dalej...

reklama
O pierdoły. Ale mój nie umie odpuścić. Nakręca tą pierdołową klotnie...

Czuje wsparcie... Ogromne naprawdę, mimo wszystko. Tak to nasza pierwsza dzidzia 🤗

Zaczął od przeprosinowego śniadania... Zobaczymy co dalej...
Aaa to jak już śniadanko podał to będzie tylko lepiej 💪💪💪

Do góry