reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny jestem po pobieraniu krwi na nifty pro. Trzymajcie kciuki zeby wyniki przyszly ok[emoji813]️ zastanawia mnie teraz tylko jedno. Slyszalam ze powinny zostac pobrane dwie probki a widzialam tylko jedna[emoji15] zamiast sie odrazu zapytac to teraz bede sie dreczyc

Na pewno wszystko będzie dobrze [emoji1364][emoji1364] mocno zacisniete [emoji177]

71086629_2736332579739593_4417813114536329216_o.jpg
ja miałam takie ♥️ ale bardzo szybko schodzi kolor niestety 😔

Ja jutro 13t. Dzisiaj chyba nie opuszcze łazienki, caly czas wymiotuje i becze bo nie mam juz siły. W weekend tez bylo grubo, a dzisiaj apogeum razem z przeziębieniem, ktore mnie dopadło. Nie mam juz sił. Ide do lekarza na 19, bo słaniam sie na nogach. Na wadze -5kg :(

Padnięta jestem dziś po zakupach, ale lodówka pełna. [emoji3] I kupiłam sobie ładny kubek na herbatkę [emoji4]

Ja też chodzę na NFZ. Na połówkowe pójdę z mężem prywatnie żeby płeć potwierdzić i żeby w ogóle mąż miał okazję zobaczyć maluszka bo urlopu nie za bardzo może wziąć
Nie mogę doczekać się pierwszych wyczuwalnych kopniaków [emoji3059]

reklama
Padnięta jestem dziś po zakupach, ale lodówka pełna. [emoji3] I kupiłam sobie ładny kubek na herbatkę [emoji4]

Ja też chodzę na NFZ. Na połówkowe pójdę z mężem prywatnie żeby płeć potwierdzić i żeby w ogóle mąż miał okazję zobaczyć maluszka bo urlopu nie za bardzo może wziąć
Nie mogę doczekać się pierwszych wyczuwalnych kopniaków [emoji3059]
Nie ma to jak zdrowy kopniak o 3.00 w nocy pod żebra 😬

Do góry