reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja też mam wizyty co 4 tygodnie. Jeśli wszystko jest ok, to czemu się martwisz?
Ja mam wizytę dopiero 26 lutego [emoji17] ale pewnie będę szła w przyszłym tygodniu podejrzeć dzidzię prywatnie [emoji847] jakoś mnie martwią te odstępy 4 tygodniowe między wizytami [emoji17]

reklama
Wysłać kurierem ? 🤣 Tylko ostrzegam to nie oryginalne tiramisu, bo nie dodałam jajek ani alkoholu. Krem jest mascarpone z odrobiną mleka, cukru pudru i aromatu rumowowego. Ale daje rade. Naprawdę smaczne 🥰

A na obiad ogorkowa. Po południu pojadę na zakupy zaopatrzec się w owoce i warzywa, to jakieś sałatki będę robić i koktajle. 😀 Bo w lodówce niewiele więcej od światła. 🤣 Ale wreszcie apetyt wraca na dobre tory. Jeszcze trochę i zacznę ćwiczyć 😀 mam przytajmniej takie plany.
To ja poproszę o wysłanie kuriera wieczornego z próbkami z całego menu 🤣 swoją drogą apetyt u mnie też powrócił ale żołądek się skurczył ewidentnie przez te nieustające mdłości i brak apetytu od 6 tc. więc niewiele mi do szczęścia potrzeba, np miałam taką ochotę na placki ziemniaczane a zjadłam tylko 3 małe placuszki i byłam objedzona 😁

Ja za to jem co 2 godziny i to dość spore porcje [emoji1787] dlatego zamierzam zacząć cwiczyc, bo inaczej przytyję że 20 kg
To ja poproszę o wysłanie kuriera wieczornego z próbkami z całego menu [emoji1787] swoją drogą apetyt u mnie też powrócił ale żołądek się skurczył ewidentnie przez te nieustające mdłości i brak apetytu od 6 tc. więc niewiele mi do szczęścia potrzeba, np miałam taką ochotę na placki ziemniaczane a zjadłam tylko 3 małe placuszki i byłam objedzona [emoji16]

Ja mam wizytę dopiero 26 lutego 😔 ale pewnie będę szła w przyszłym tygodniu podejrzeć dzidzię prywatnie 🤗 jakoś mnie martwią te odstępy 4 tygodniowe między wizytami 😔
Loooo ja mam wizyty tak co 3tygodnie , ja prywatnie chodzę właśnie :) I wrazie jakiejs obawy lekarz jest w stanie przyjąć wcześniej :)
4tygodniowe to długo troszkę , pewnie jak masz możliwość iść prywatnie to idź :)

reklama
U nas tez słonecznie ale zimno po powrocie bo wiatr lodowaty u nas na wsi jest jeszcze śnieg ale w mieście już praktycznie śladu a wczoraj biało było.

Do góry