reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Pocieszę Was! Pierwsza wizytę z usg miałam 5 tyg temu a kolejna mam dopiero za 1,5 tygodnia wiec nie narzekajcie na te 4tyg odstępy [emoji13]

Ja mam też co 4 tyg, chodzę na NFZ, za tydzień mam aminopunkcje, więc też zobaczę co i jak na usg, A tydzień później mam u swojej gin, więc od razu sprawdzę czy po amino jest wszystko ok...tylko później to czekanie na wyniki...U nas dziś od rana też słonecznie, ale w pomieszczeniu w którym pracuje nie ma okien więc równie dobrze może teraz panować zamieć sniezna😀 co do ćwiczeń, to chodzę 2 razy w tygodniu na zumbe. Dziś też powinnam iść, ale mam strasznego lenia i marzę już o kanapie, kocyki, książce i herbatce😃 zobaczymy czy wygra mój wewnętrzny len 😋

Na NFZ prowadzę , prywatnie chodzę sporadycznie podejrzeć co i jak. Lekarze to znajomi wspólni więc nie mają z tym problemu , że "zdradzam" jednego z drugim 😁
Ja tak samo.chodzilabym moze i prywatnie ale jednak to ze trzeba placic za badania krwi dodatkowo mnie jakos zniecheca. Nie dosc ze wizyta to jeszcze badania. A widzisz mocno roznice jak Cie traktuja na nfz a prywatnie?

Dziewczyny jestem po pobieraniu krwi na nifty pro. Trzymajcie kciuki zeby wyniki przyszly ok♥️ zastanawia mnie teraz tylko jedno. Slyszalam ze powinny zostac pobrane dwie probki a widzialam tylko jedna😳 zamiast sie odrazu zapytac to teraz bede sie dreczyc

Ja tak samo.chodzilabym moze i prywatnie ale jednak to ze trzeba placic za badania krwi dodatkowo mnie jakos zniecheca. Nie dosc ze wizyta to jeszcze badania. A widzisz mocno roznice jak Cie traktuja na nfz a prywatnie?
Generalnie różnicy nie widzę miałam szczęście do obydwu lekarzy , obydwoje tak samo staranni , potrafią odpowiedzieć na wszystkie pytania nawet te najgłupsze nie patrząc na mnie jak na idiotkę 😁 a różnicy między nimi jest z 25 lat co najmniej 😁 naprawdę sobie chwalę, na endokrynolog też trafiłam super , konkretna babeczka 😊 więc dojść do ładu z moimi hormonami i chorobami dzięki nim nie miałam specjalnie trudno 🤗

reklama
U mnie to samo, mały ma 15msc. Ale i tak się cieszę bo jakieś 3-4msc temu potrafił budzić się co godzinę!

U nas dopiero po odcycowaniu ilość pobudek się zmniejszyła[emoji6]

Hej hej[emoji846] u nas ladnie slonecznie ale zimno w pieruny [emoji846] mamy tyyyyle czasu na poznanie to na pewno zdazymy [emoji4]
Ja dzisiaj na zakupach ale nie mam weny i nic mi sie nie podoba [emoji24] zawsze tak mam [emoji28]
W pt jade na weekend z przyjaciolka do spa [emoji846] mam troche inne zabiegi ale tak to bedzie super juz sie nie mogę doczekać[emoji7]

Udanego wyjazdu[emoji3] Ja w piątek idę na babską imprezę z koleżankami z pracy - taki wcześniejszy dzień kobiet[emoji6] Póki co mi się nie chce, ale wiem że będzie fajnie[emoji6]

Dziewczyny. Niedawno sie dowiedziałam że mam niesko położone łozysko czy kturaś z was tak miała obecnie jestem 14 tyg

Na tym etapie ciąży to normalne, później będzie się podnosić[emoji106]

Do góry