reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Cieszmy się że jest wszystko dobrze 🙂
Dziewczyny pisalyscie do @GabrielaNowak85 o dostep do prywatnego?
@olaaa7 jakies objawy ciazy masz? Czy gdyby nie usg to bys nie sadzila nadal ze w ciazy jestes😂 na staraczkach narobilas zamieszania i kazda bedzie po okresie testy robic 😅

reklama
Dziś zadzwonili do mnie z badań prenatalnych....moje ryzyko na zespół Downa wzrosło z 1:12000 na 1:57.......czeka mnie aminopunkcja....strasznie się boje

Siostry, przypominam o dostępie do prywatnych Sierpniówek, wszystkie z Was które napisały priv były zgłoszone do Ani z administracji, jeszcze nie dostałam odpowiedzi na ostatnią prośbę. Proszę pisać priv, jeśli chcecie dołączyć do tego wątku (oraz jeśli pisaliście a nie otrzymałyście ode mnie odzewu, mogłam coś przeoczyć za to się publicznie kajam teraz) 😅

Dziś zadzwonili do mnie z badań prenatalnych....moje ryzyko na zespół Downa wzrosło z 1:12000 na 1:57.......czeka mnie aminopunkcja....strasznie się boje
Jak to? Dowiedziałaś się czemu tak wzrosło? Napisz coś więcej, faktycznie urosło bardzo, jesteś zdecydowana na amnio? Może na wątku o amniopunkcję uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania.

Wiem że to straszny stres, niejedna z nas przez to przechodziła. Teraz po czasie łatwo powiedzieć ale jeżeli to po Pappa tak wzrosło to serio jeszcze o niczym nie przesądza[emoji8]

Jak to? Dowiedziałaś się czemu tak wzrosło? Napisz coś więcej, faktycznie urosło bardzo, jesteś zdecydowana na amnio? Może na wątku o amniopunkcję uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania.
W krwi coś wyszło, że tak wzrosło. Tak, jestem zdecydowana na amino, mam jiż termin na 11.02

reklama
Cieszmy się że jest wszystko dobrze 🙂
Dziewczyny pisalyscie do @GabrielaNowak85 o dostep do prywatnego?
@olaaa7 jakies objawy ciazy masz? Czy gdyby nie usg to bys nie sadzila nadal ze w ciazy jestes😂 na staraczkach narobilas zamieszania i kazda bedzie po okresie testy robic 😅
No aż mam wyrzuty sumienia 🙄 😱
No właśnie zrobiłam test bo żołądek mnie pobolewał jakbym się czymś zatruła i dalej trochę go czuję. Głodna jestem średnio co 3 godziny i muszę zjeść bo aż mnie ssie. Jestem prawie cały dzień zmęczona. W nocy nie do końca mam szansę się wyspać bo mały ciągle na cycku.

Do góry