reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Witajcie Sierpnióweczki[emoji173]️ Dzisiaj 13tc, prenatalne za chwilę, już stres [emoji85]

Posprzątałam całe mieszkanie, poważnie rozważam zakup irobota [emoji28]

Polecam robota ale nie koniecznie dokładnie tej firmy. Mam go i niestety nie sprząta dokładnie, ale może to dla tego ze za dużo mam „zakamarków”

reklama
Witajcie Sierpnióweczki❤️ Dzisiaj 13tc, prenatalne za chwilę, już stres 🙈

Posprzątałam całe mieszkanie, poważnie rozważam zakup irobota 😅
Za chwile tzn dzis? Ja sie swoich nie moge doczekac bo jeszcze daleko ale pewnie zleci 😏
Matko, sprzatanie 🙄 na samą myśl o sprzataniu mi sie nie dobrze robi 😆

Nie moge sie doczekac wiosny 🌿🌳 bo moze wtedy sie samopoczucie poprawi. Zima by byla ok jak by byl śnieg ale jak nie ma sniegu to jest bezsensu.

Hej. U nas dzisiaj 10+2 tc objawy minęły:) prenatalne mam 30 stycznia. Już się nie mogę doczekać aż zobaczę nasza fasolę. Mam nadzieję że u Was wszystko dobrze. Buziaki dla Was :*

Dzień dobry sierpnioweczki jak samopoczucie przy sobocie :)
My zbieramy się od godziny z wyrka by na 10 do pracy się wyrobić
Ale zapał mmmmMm aż się kurzy
Spokojnego dnia dla was Dziewuszki :)

Witam się i ja, tak sobie leżę i snuje plany co do sprzątania i obiadu plan: placki serowe z sosem z maslaczków😋 ale obawiam się że wstanę zawiruje mi w żołądku i tyle będzie z planu🤣
Także soboto witaj 😀

reklama
Do góry