reklama
moniskaaa
Fanka BB :)
Cudownie który tydzień?Hallo
Miałam 17 wizytę
Dzidzi już widać wyglada jak krewetka i serducho pięknie bije ))
Skończony 10 tydzień zaczęty 11Cudownie ❤ który tydzień?
mala.wiedzma.
Matko bosko... Jakim cudem ja nie ogarnęłam, że Ty jeszcze na sierpień się łapiesz? [emoji23]U nas z usg wychodzi 7+5 i termin na 2 września a z om na 28 sierpnia. Ciekawe kiedy się zdecyduje wyjść
Byłam 100% pewna, że październik [emoji23][emoji23][emoji23]
Hmm to ciekawe Wg OM byłby dzisiaj 13 tydz. i 3 dzień, jednak dzieciątko okazało się młodsze o ponad tydzień i lekarz wyznaczył termin porodu i wiek ciąży wg rozmiaru dziecka. Ostatnią wizytę miałam 7.01, dziecko mierzyło 3,9cm, kolejna wizyta 3.02.Ha!!! Mamy termin na ten sam dzien, a u mnie dziś 12+6....
olaaa7
Ja też widzę dwie kreski.Hej Dziewczyny, piszę tutaj bo nie mogę znaleźć innego stosownego wątku a może wy mi pomożecie. 4 miesiące temu urodziłam synka, dość szybko po porodzie dostałam miesiączkę bo 18 grudnia, i od tamtej pory nic. Zaczęłam mieć mega apetyt i to mnie zdziwiło. Karmie piersią. Wiem że miesiączki mogą być nieregularne, ale podkusiło mnie o test no i sama nie wiem jak interpretować wynik, test robiony wczoraj po południu. Dzisiaj nie powtórzyłam bo stwierdziłam, że kolejny zrobię w piątek. Napiszcie co sądzicieZobacz załącznik 1070840
Bo miał być październik ale że ten ostatnio okres to nie okres to wyszedl z tego sierpień/wrzesień. A Ty sierpniowa?Matko bosko... Jakim cudem ja nie ogarnęłam, że Ty jeszcze na sierpień się łapiesz? [emoji23]
Byłam 100% pewna, że październik [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie tylko moi rodzice i od dziś babcia męża, w pracy powiem w przyszłym tygodniu, po kolejnej wizyciePowiedzialyscie już wszystkim o ciąży? My dopiero zaczęliśmy po tych prenatalnych z zeszłego tygodnia[emoji3]
mala.wiedzma.
Tak! 29 [emoji41] tyle, że patrząc na moją historie to równie dobrze może być lipiec. [emoji16]Ja też widzę dwie kreski.
Bo miał być październik ale że ten ostatnio okres to nie okres to wyszedl z tego sierpień/wrzesień. A Ty sierpniowa?
olaaa7
Ja na 28 chociaż nie wiem czemu w karcie wpisała mi 27 jak @ miałam 21 listopada. Ale z usg wychodzi 2 września.Tak! 29 [emoji41] tyle, że patrząc na moją historie to równie dobrze może być lipiec. [emoji16]
reklama