Witam, dziś mija 12 tydz i 2 dzień ciąży, termin porodu 2.08.2020r. Chętnie dołączę do Wadzego grona. Rzadko udzielam się na forach, przypadkiem tu trafiłam. Szkoda, że dopiero teraz, bo od początku ciąży zamartwiałam się wieloma rzeczami i dolegliwościami jakie mi towarzyszyły i nie miałam za bardzo z kim o tym porozmawiać, uzyskać jakieś porady itp. Jest to moja pierwsza ciąża. Do końca jeszcze parę miesięcy i na pewno wiele zmartwień więc myślę, że znajdę nie raz tutaj wsparcie.
reklama
Joanulka
Fanka BB :)
Witam, dziś mija 12 tydz i 2 dzień ciąży, termin porodu 2.08.2020r. [emoji846] Chętnie dołączę do Wadzego grona. Rzadko udzielam się na forach, przypadkiem tu trafiłam. Szkoda, że dopiero teraz, bo od początku ciąży zamartwiałam się wieloma rzeczami i dolegliwościami jakie mi towarzyszyły i nie miałam za bardzo z kim o tym porozmawiać, uzyskać jakieś porady itp. Jest to moja pierwsza ciąża. [emoji846] Do końca jeszcze parę miesięcy i na pewno wiele zmartwień więc myślę, że znajdę nie raz tutaj wsparcie.
Witamy na sierpniowkach [emoji177]
Bagi
Ha!!! Mamy termin na ten sam dzien, a u mnie dziś 12+6....Witam, dziś mija 12 tydz i 2 dzień ciąży, termin porodu 2.08.2020r. Chętnie dołączę do Wadzego grona. Rzadko udzielam się na forach, przypadkiem tu trafiłam. Szkoda, że dopiero teraz, bo od początku ciąży zamartwiałam się wieloma rzeczami i dolegliwościami jakie mi towarzyszyły i nie miałam za bardzo z kim o tym porozmawiać, uzyskać jakieś porady itp. Jest to moja pierwsza ciąża. Do końca jeszcze parę miesięcy i na pewno wiele zmartwień więc myślę, że znajdę nie raz tutaj wsparcie.
zaskoczONA
Ja się wstrzymuje do prenatalnych, które mam za tydzień, choć w pracy już powidziałam, ale nikt z rodziny i znajomych nie wiePowiedzialyscie już wszystkim o ciąży? My dopiero zaczęliśmy po tych prenatalnych z zeszłego tygodnia
budkaa
Moj tez peplal na prawo i lewo w pierwszych dwoch ciazach. Teraz prosilam zeby zamknal dziob..Od świat najbliższa rodzina i powoli znajomi bo mąż nie wytrzymał i się chwali gdzie popadnie [emoji85] a gdzie tam do prenatalnych
No 400 zł nie moje poszło :/O ja to samo a zabieram sie za to jak pies do jeża ale kiedyś muszę
reklama
moniskaaa
Mój też wszystkim na około ogłasza...Od świat najbliższa rodzina i powoli znajomi bo mąż nie wytrzymał i się chwali gdzie popadnie [emoji85] a gdzie tam do prenatalnych