Też Rybnik[emoji6]No dobrze pamiętasz a ty chyba okolice.
Ja Ciebie też kojarze
reklama
budkaa
Fanka BB :)
Witaj wsrod sierpnioweczek !Czy można dołączyć?
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Jasny gwint! Po cichutku podczytywałam Cię na Staraczkach a tu proszę witamy wśród SierpniówekCzy można dołączyć?
olaaa7
Tylko u mnie ciężka sytuacja bo z om data na 28.08 a z USG na 2.09 bo
kropek mniejszy o 6 dni więc chyba owu się przesunęła. W każdym razie wygląda na 7+5 i gdyby nie beta ponad 74000 w 27dc to byłabym w przekonaniu że termin na 1.10.
kropek mniejszy o 6 dni więc chyba owu się przesunęła. W każdym razie wygląda na 7+5 i gdyby nie beta ponad 74000 w 27dc to byłabym w przekonaniu że termin na 1.10.
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Witaj Ola Trzymalam kciuki i co j jestes. Razem lipcowki 2018 i razem sierpniowki 2020[emoji16] super wiadomość ja dzis 9 tyg i 1 dzień z usg tez tak wychodzi. Dzis na usg bylo widac piękne serduszko i ruchy[emoji173]
Tylko u mnie ciężka sytuacja bo z om data na 28.08 a z USG na 2.09 bo
olaaa7
U nas z usg wychodzi 7+5 i termin na 2 września a z om na 28 sierpnia. Ciekawe kiedy się zdecyduje wyjśćWitaj Ola Trzymalam kciuki i co j jestes. Razem lipcowki 2018 i razem sierpniowki 2020[emoji16] super wiadomość ja dzis 9 tyg i 1 dzień z usg tez tak wychodzi. Dzis na usg bylo widac piękne serduszko i ruchy[emoji173]
Witam.
Witam nową osobę
Ja dziś nie do życia, jak wstałam tak mnie głowa do tej pory boli że szok, ani się schylic ani nic bo aż pulsuje i taki ból nie do wytrzymania.
W aptece apap mi tylko sprzedali ale tych tabletek nigdy nie brałam bo jak dla mnie są za slabe
Witam nową osobę
Ja dziś nie do życia, jak wstałam tak mnie głowa do tej pory boli że szok, ani się schylic ani nic bo aż pulsuje i taki ból nie do wytrzymania.
W aptece apap mi tylko sprzedali ale tych tabletek nigdy nie brałam bo jak dla mnie są za slabe
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Kochane, jeśli któraś z Was nie ma jeszcze dostępu do prywatnych Sierpniówek a chciałaby takowy posiadać, poproszę o priv, niebawem leci kolejna lista do administracji
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Moze byc ola tak jeszcze ze termin ci sie wyrowna z OM. Fasolki rosną w swoim tempie [emoji16]
U nas z usg wychodzi 7+5 i termin na 2 września a z om na 28 sierpnia. Ciekawe kiedy się zdecyduje wyjść