reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Witaj Ola Trzymalam kciuki i co j jestes. Razem lipcowki 2018 i razem sierpniowki 2020[emoji16] super wiadomość ja dzis 9 tyg i 1 dzień z usg tez tak wychodzi. Dzis na usg bylo widac piękne serduszko i ruchy[emoji173]
Tylko u mnie ciężka sytuacja bo z om data na 28.08 a z USG na 2.09 bo
kropek mniejszy o 6 dni więc chyba owu się przesunęła. W każdym razie wygląda na 7+5 :) i gdyby nie beta ponad 74000 w 27dc to byłabym w przekonaniu że termin na 1.10.

Witaj Ola Trzymalam kciuki i co j jestes. Razem lipcowki 2018 i razem sierpniowki 2020[emoji16] super wiadomość ja dzis 9 tyg i 1 dzień z usg tez tak wychodzi. Dzis na usg bylo widac piękne serduszko i ruchy[emoji173]
U nas z usg wychodzi 7+5 i termin na 2 września a z om na 28 sierpnia. Ciekawe kiedy się zdecyduje wyjść :p

Witam.
Witam nową osobę 🙂
Ja dziś nie do życia, jak wstałam tak mnie głowa do tej pory boli że szok, ani się schylic ani nic bo aż pulsuje i taki ból nie do wytrzymania.
W aptece apap mi tylko sprzedali ale tych tabletek nigdy nie brałam bo jak dla mnie są za slabe 😪

reklama
Do góry