Justyśka87
Fanka BB :)
Współczuję kochana, wiem jak to jest... 3maj się!Życzę Wam powodzenia. Ja niestety się żegnam. Dzisiaj w nocy poroniłam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Współczuję kochana, wiem jak to jest... 3maj się!Życzę Wam powodzenia. Ja niestety się żegnam. Dzisiaj w nocy poroniłam.
Ja miałam operowany wyrostek, jak tylko zrobiłam test dostałam ataku wyrostka.. Ale wszystko dobrze się skończyło [emoji5]️Dokładnie trzeba się cieszyć [emoji5] ja pierwszy test zrobiłam i pokazał bardzo bladą 2gą kreskę. Nie powiedziałam mężowi zanim nie zrobiłam drugiego testu.
Dziewczyny a tak z innej beczki. Któraś z Was miała operację będąc w ciąży? 9go mam dopiero do ginekologa. Mój lekarz prowadzący powiedział, że decyzję kiedy zrobimy operację zostawia ginekologowi. Trochę niefortunnie w czas trafiła się ta moja ciąża [emoji6]
Z całego serca współczuję. Bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzić. Zobaczysz, jeszcze będzie słońce.Życzę Wam powodzenia. Ja niestety się żegnam. Dzisiaj w nocy poroniłam.
Bardzo mi przykro.... Trzymaj się po prostu...Życzę Wam powodzenia. Ja niestety się żegnam. Dzisiaj w nocy poroniłam.
Bardzo mi przykro...Trzymaj się mocno...Życzę Wam powodzenia. Ja niestety się żegnam. Dzisiaj w nocy poroniłam.
Dzięki. Kurczę nie wiem jak to zrobić bo jak pójdę tam to czy będę musiała tam chodzić czy tylko mogę iść na wizytę żeby mi zapisał te badaniaPoradnia lekarska Gaja w Poznania os. Zwycięstwa pawilon 110 , tam nawet był teremin na 04.12..
Wydaje mi się, że ginekologa prowadzącego ciaze można zmienic w kazdej chwiliDzięki. Kurczę nie wiem jak to zrobić bo jak pójdę tam to czy będę musiała tam chodzić czy tylko mogę iść na wizytę żeby mi zapisał te badania
Kochana trzymaj się! Po nocy zawsze wstaje dzień!Życzę Wam powodzenia. Ja niestety się żegnam. Dzisiaj w nocy poroniłam.
Dzięki Bogu! Ja mam troszkę poważniejszy "problem" i nie wiem czy można to tak zostawić prawie na rok. Mam łagodny nowotwór ślinianki, także mam nadzieję, że dobiorą odpowiednią narkozę i usuną to dziadostwo. Najbardziej się martwię o maleństwo w tym wszystkim, instynkty się nasilająJa miałam operowany wyrostek, jak tylko zrobiłam test dostałam ataku wyrostka.. Ale wszystko dobrze się skończyło [emoji5]️