reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dziędobry😊 też trochę to do mnie nie dociera, pierwszy test zrobiłam dzień po spodziewanej @ i to z popołudniowego sikańca bo nie mogłam wytrzymać do rana i kreska pojawiła się w ciągu kilku sekund. Drugi zrobiłam następnego dnia rano, mimo tego że już miałam jechać na betę, a tak, dla pewności 😆 chyba wszystkie trochę fiksujemy i niedowierzamy ale trzeba się przede wszystkim cieszyć 🥳🤩
Dokładnie trzeba się cieszyć ☺ ja pierwszy test zrobiłam i pokazał bardzo bladą 2gą kreskę. Nie powiedziałam mężowi zanim nie zrobiłam drugiego testu.
Dziewczyny a tak z innej beczki. Któraś z Was miała operację będąc w ciąży? 9go mam dopiero do ginekologa. Mój lekarz prowadzący powiedział, że decyzję kiedy zrobimy operację zostawia ginekologowi. Trochę niefortunnie w czas trafiła się ta moja ciąża 😉

reklama
U mnie dokładnie tak samo, ale jak już zobaczę na usg tą moją fasoleczke to już napewno do mnie dotrze 🥰
A powiedzcie mi dziewczyny czy Wy też się czujecie takie pełne? Ja nie jem jakoś dużo, a czuje się jak balon 😏

U mnie dokładnie tak samo, ale jak już zobaczę na usg tą moją fasoleczke to już napewno do mnie dotrze 🥰
A powiedzcie mi dziewczyny czy Wy też się czujecie takie pełne? Ja nie jem jakoś dużo, a czuje się jak balon 😏
Ja za to ile bym nie zjadła to głodna jestem. Ale bardzo często Chodzę do łazienki więc może dlatego :-D

U mnie jest dokładnie tak samo :) dopiero gdy zobaczę USG chyba do mnie dotrze. A z tym uczuciem pełna to dokucza mi to strasznie.
Poza tym mdłości od rana do wieczora, a myślałam że pojawiają się później...

Też czekam aż zobaczę, doczekać się nie mogę 😋
A ja mam trudności z jedzeniem, niby czuję głód ale jest mi niedobrze i jedzenie ciężko mi przechodzi przez gardło🤔

U mnie jest dokładnie tak samo :) dopiero gdy zobaczę USG chyba do mnie dotrze. A z tym uczuciem pełna to dokucza mi to strasznie.
Poza tym mdłości od rana do wieczora, a myślałam że pojawiają się później...
To przynajmniej nie jestem sama choć wcale nam tego nie zazdroszczę w pierwszej ciąży tak nie miałam, a teraz normalnie tak jak przed okresem się czasem czułam pełna i zła heh 😜

reklama
Do góry