Justyśka87
Fanka BB :)
Dziewczyny latam sikać dosłownie co godzinę, cały czas czuję parcie na pęcherz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też się tak czuje, troche jak przed okresem..U mnie dokładnie tak samo, ale jak już zobaczę na usg tą moją fasoleczke to już napewno do mnie dotrze
A powiedzcie mi dziewczyny czy Wy też się czujecie takie pełne? Ja nie jem jakoś dużo, a czuje się jak balon
No beznadziejne uczucie, ale może tak ma być hormony robią swojeTeż się tak czuje, troche jak przed okresem..
Często;D Ja chodzę normalnie;pDziewczyny latam sikać dosłownie co godzinę, cały czas czuję parcie na pęcherz
Ja mam dokładnie tak samo... Ogólnie nie mam ochoty na jedzenie, ale jak zjem to czuję się lepiej.Też się tak czuje, troche jak przed okresem..
Witamy !! Piękna beta Gratulacje!!Witam się i dołączam z betą w dniu spodziewanej @ 886☺, progesteron 37.5 (więc chyba dobry?). Termin ok 7 sierpnia. Pierwsza wizyta 16.12. To będzie trzeci Skarb w moim 37letnim życiu. Córcie mają 11 i prawie 7 lat. Zdążyłam już trochę zapomnieć, jak cudowne to uczucie. Objawów szczególnych na razie nie mam. Odrobinę mdli, rozpychanie w dole brzucha. W piątek się zmartwiłam, bo wieczorem na papierze toaletowym pojawił się różowy śluz. Brzuch trochę bolał. Ale ustało, więc jestem dobrej myśli.