reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja też często sikam, ale.ogólnie mam takie uczucie wilgotności, że Chodzę sprawdzać czy to jednak nie okres 😂 nadal.nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży. 😀 nawet się dziś zastanawiałam czy jutro jechać na kolejną bete 😅

Witam się i dołączam z betą w dniu spodziewanej @ 886☺, progesteron 37.5 (więc chyba dobry?). Termin ok 7 sierpnia. Pierwsza wizyta 16.12. To będzie trzeci Skarb w moim 37letnim życiu😜. Córcie mają 11 i prawie 7 lat. Zdążyłam już trochę zapomnieć, jak cudowne to uczucie. Objawów szczególnych na razie nie mam. Odrobinę mdli, rozpychanie w dole brzucha. W piątek się zmartwiłam, bo wieczorem na papierze toaletowym pojawił się różowy śluz. Brzuch trochę bolał. Ale ustało, więc jestem dobrej myśli.

reklama
Witam się i dołączam z betą w dniu spodziewanej @ 886☺, progesteron 37.5 (więc chyba dobry?). Termin ok 7 sierpnia. Pierwsza wizyta 16.12. To będzie trzeci Skarb w moim 37letnim życiu😜. Córcie mają 11 i prawie 7 lat. Zdążyłam już trochę zapomnieć, jak cudowne to uczucie. Objawów szczególnych na razie nie mam. Odrobinę mdli, rozpychanie w dole brzucha. W piątek się zmartwiłam, bo wieczorem na papierze toaletowym pojawił się różowy śluz. Brzuch trochę bolał. Ale ustało, więc jestem dobrej myśli.
Witamy !! Piękna beta ;) Gratulacje!!

Do góry