reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Hej dziewczyny ;) ja tez spodziewam się dziecka ostatnia miesiączka 7 list, ale zapłodnienie było po 16 listopada ;)na usgbylan jeszcze przed świetami i widziałam duże jajo :) Następna wizyta 14 stycznia. Staramy iw być dobrej myśli, ale i tak się trochę boje. Wcześniej bolały mnie bardO piersi? A teraz jakby mniej i już się niepokoje. Nie mam mdłości. Jestem kow trochę bardziej śpiąca:)

reklama
Laseczki mam herbatkę owocowa gdzie w składzie jest między innymi kwiat hibiskusa a gdzieś wyczytalam że w ciąży nie wskazany 🤔 jak myślicie jedna filiżanka dziennie nie zaszkodzi ? 😅

Laseczki mam herbatkę owocowa gdzie w składzie jest między innymi kwiat hibiskusa a gdzieś wyczytalam że w ciąży nie wskazany 🤔 jak myślicie jedna filiżanka dziennie nie zaszkodzi ? 😅
Hibiskus nie jest zalecany ponieważ jest skurczogenny, ja się boję takich rzeczy nawet jeśli to nie jest potwierdzone żadnymi badaniami 🤔

@MalyGosc, modl sie, zeby to było tylko przejsciowe [emoji6] moze meliska przed snem by pomogła?

W sumie to nie wiem czy można nazwać to bezsennością, bo kiedy się kładę to nie czuje się zmęczona, a jak się budzę to jestem gotowa do działania :D z werwa i energia :D i tak przez cały dzień do wieczora. Ale z drugiej strony tez nie mam się czym zmęczyć ;) Od 20.12 prawie ciagle wypoczywam. Może to się zmieni jak wrócę do pracy.
U mnie pięknie śnieżnie i ciagle pada [emoji944][emoji300]️☃️
Stary pół dnia jeździ na nartach a ja delektuje się herbatkami i podjadam co chwile [emoji847]

W sumie to nie wiem czy można nazwać to bezsennością, bo kiedy się kładę to nie czuje się zmęczona, a jak się budzę to jestem gotowa do działania :D z werwa i energia :D i tak przez cały dzień do wieczora. Ale z drugiej strony tez nie mam się czym zmęczyć ;) Od 20.12 prawie ciagle wypoczywam. Może to się zmieni jak wrócę do pracy.
U mnie pięknie śnieżnie i ciagle pada [emoji944][emoji300]️☃
Stary pół dnia jeździ na nartach a ja delektuje się herbatkami i podjadam co chwile [emoji847]
Ach tez chce śnieg ❄️❄️❄️
tylko pozazdrościć mogę a jak już napisałaś o tych nartach to w ogóle rozmarzyłam się :) :)

Byłam już zobaczyć czy pęcherzyk jest w dobrym miejscu, ale ciągle korci sprawdzić, czy jest ten zarodek, dla mnie serduszko to mniejszy stres. Racja z tym stresem, chciałabym zasnąć i obudzić się 10
O to już chociaż wiesz że jest w dobrym miejscu. Ja idę pierwszy raz więc nic nie wiem tak naprawdę. Powtarzam sobie że nie mam wpływu na wszystko i co ma być to będzie. Liczę na to, że historia z poronieniem się już nie zdarzy ale zawsze mam to gdzieś z tylu głowy...wtedy też zrobiłam wszystko co mogłam A ciąży nieuratowalam ...

reklama
Ach tez chce śnieg [emoji300]️[emoji300]️[emoji300]️
tylko pozazdrościć mogę a jak już napisałaś o tych nartach to w ogóle rozmarzyłam się :) :)

Myślałam, ze spędzanie czasu w karczmie z książka i czekanie na Starego będzie fajne :)
A jak patrzę jak oni wszyscy jeżdżą i wpadają na grzane piwko albo winko... Łezka się w oku trochę kręci z zazdrości :D

Do góry