reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
To prawda, czekanie jest absolutnie najgorsze, cała noc nieprzespana. Trzymam kciuki za Was Siostry[emoji123]
Właśnie zaczął padać śnieg [emoji3587][emoji3587][emoji3587]
Dokładnie A w dzień wizyty będę chodzić tak zdenerwowana i z milionem pytań. Tak bardzo chciała bym zobaczyć serduszko. Liczę że w 6t2d już coś uda się zobaczyć. Jak nie to poproszę gina czy mogę przyjść za tydzień chociaż by do szpitala... czekam na tą pierwszą wizytę z niecierpliwością. Na Śląsku niedawno padał deszcz ze śniegiem.

Dokładnie A w dzień wizyty będę chodzić tak zdenerwowana i z milionem pytań. Tak bardzo chciała bym zobaczyć serduszko. Liczę że w 6t2d już coś uda się zobaczyć. Jak nie to poproszę gina czy mogę przyjść za tydzień chociaż by do szpitala... czekam na tą pierwszą wizytę z niecierpliwością. Na Śląsku niedawno padał deszcz ze śniegiem.
W 6+2 jest już szansa że zobaczysz i usłyszysz, ja usłyszałam serduszko dokładnie w 6 💪 ale to różnie bywa, jest tutaj taki wątek, dziewczyny piszą kiedy było serduszko słychać i tutaj są duże rozbieżności. Jednak jakbym nie usłyszała to też bym kombinowała żeby przyspieszyć wszystko co się da🤔
Ja w samym centrum siedzę, śnieg padał jakieś 8 minut 🙈

Z tego tez dziewczynka wychodzi :) i sprawdziłam dwie wcześniejsze i się zgadza. :)

witajcie. Przed chwila wstałam 😱
Tydzień do usg.

Super, ze sie wszystko zgadza i potwierdza 😁zacznij przeglądać różowe sukieneczki 😍
Aleś dzis pospala!! 😁

Kochana, ja sobie zawsze znajdę jakieś zmartwionko, nic więcej nie powiedziała, tylko że trochę za mały (z rozmiaru wychodzi dwa dni mniejszy), kazała duuuużo pić, to będę, z lekarza w poniedziałek wycisnę co się da 😆 poza tym powiedziała, że wszystko ok, są ręce i nogi 🤷‍♀️ Serduszko zasuwa w dobrym tempie 💪

Nie no, nie wierzę! Same cudne wiadomosci o Ty sie martwisz dwoma dniami?! A nie mowilam, ze Wariatka! 🤣😂 Tatus ozdrowial i widzial serducho razem z Tobą czy nadal chory biedaczysko?

Super, ze sie wszystko zgadza i potwierdza 😁zacznij przeglądać różowe sukieneczki 😍
Aleś dzis pospala!! 😁

Nie no, nie wierzę! Same cudne wiadomosci o Ty sie martwisz dwoma dniami?! A nie mowilam, ze Wariatka! 🤣😂 Tatus ozdrowial i widzial serducho razem z Tobą czy nadal chory biedaczysko?
Nawet nie wiesz jakbym chciała żeby się sprawdziło. Byłabym przeszczęśliwa.

Wg mnie jest spora szansa, ze juz bedzie biło. Bedziemy trzymac kciukasy!! 👍👍

@GabrielaNowak85 super ze wszystko dobrze, duzo pij, ja mialam baaardzo malo wod i musialam ciagle pic i pic 😂 moja prababcia tylko na mnie spojrzala od razu „ ale masz malo wód” ja mowie ze skad wie a ona ze mam tak maly brzuch ze nie widac coazy 😂 (sama odbierala pare porodow ) a to byl 6-7mc juz 😅

co do seksow to od 3tyg wiemy o ciazy i bylo raz. Nie mam pchoty ani sily. Szalu nie bylo wiec nie wiem koedy powtorka.

ja dzisiaj bylam ostatni raz w pracy zrobic instrukcje kolezance, plota juz poszla ze mnie nie ma i nie wroce. Na biurku mialam zostawione cv jakies laski chyba na moje miejsce bo widzialam ze szef robil notatki dot. Kadr.. takze to juz jest koniec 😂😂 zaczynam odpoczywac i wylaczam tel niech sobie radza.
na sylwka zostajemy w domu, 4 rok z rzedu mamy gosci bo nie chce komus upychac corki 😂 tym bardziej w tym roku😅 wole kocyk i sylwka z polsatem. Maz oszalal i postanowil kupic fajerwerki😂 nigdy nie kupowalismy bo dla mnie to spalanie forsy 🤦🏼‍♀️ Ale sie uparl to ma.

reklama
Do góry