reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
To prawda, czekanie jest absolutnie najgorsze, cała noc nieprzespana. Trzymam kciuki za Was Siostry[emoji123]
Właśnie zaczął padać śnieg [emoji3587][emoji3587][emoji3587]
Dokładnie A w dzień wizyty będę chodzić tak zdenerwowana i z milionem pytań. Tak bardzo chciała bym zobaczyć serduszko. Liczę że w 6t2d już coś uda się zobaczyć. Jak nie to poproszę gina czy mogę przyjść za tydzień chociaż by do szpitala... czekam na tą pierwszą wizytę z niecierpliwością. Na Śląsku niedawno padał deszcz ze śniegiem.

Dokładnie A w dzień wizyty będę chodzić tak zdenerwowana i z milionem pytań. Tak bardzo chciała bym zobaczyć serduszko. Liczę że w 6t2d już coś uda się zobaczyć. Jak nie to poproszę gina czy mogę przyjść za tydzień chociaż by do szpitala... czekam na tą pierwszą wizytę z niecierpliwością. Na Śląsku niedawno padał deszcz ze śniegiem.
W 6+2 jest już szansa że zobaczysz i usłyszysz, ja usłyszałam serduszko dokładnie w 6 💪 ale to różnie bywa, jest tutaj taki wątek, dziewczyny piszą kiedy było serduszko słychać i tutaj są duże rozbieżności. Jednak jakbym nie usłyszała to też bym kombinowała żeby przyspieszyć wszystko co się da🤔
Ja w samym centrum siedzę, śnieg padał jakieś 8 minut 🙈

Z tego tez dziewczynka wychodzi :) i sprawdziłam dwie wcześniejsze i się zgadza. :)

witajcie. Przed chwila wstałam 😱
Tydzień do usg.

Super, ze sie wszystko zgadza i potwierdza 😁zacznij przeglądać różowe sukieneczki 😍
Aleś dzis pospala!! 😁

Kochana, ja sobie zawsze znajdę jakieś zmartwionko, nic więcej nie powiedziała, tylko że trochę za mały (z rozmiaru wychodzi dwa dni mniejszy), kazała duuuużo pić, to będę, z lekarza w poniedziałek wycisnę co się da 😆 poza tym powiedziała, że wszystko ok, są ręce i nogi 🤷‍♀️ Serduszko zasuwa w dobrym tempie 💪

Nie no, nie wierzę! Same cudne wiadomosci o Ty sie martwisz dwoma dniami?! A nie mowilam, ze Wariatka! 🤣😂 Tatus ozdrowial i widzial serducho razem z Tobą czy nadal chory biedaczysko?

Super, ze sie wszystko zgadza i potwierdza 😁zacznij przeglądać różowe sukieneczki 😍
Aleś dzis pospala!! 😁

Nie no, nie wierzę! Same cudne wiadomosci o Ty sie martwisz dwoma dniami?! A nie mowilam, ze Wariatka! 🤣😂 Tatus ozdrowial i widzial serducho razem z Tobą czy nadal chory biedaczysko?
Nawet nie wiesz jakbym chciała żeby się sprawdziło. Byłabym przeszczęśliwa.

Wg mnie jest spora szansa, ze juz bedzie biło. Bedziemy trzymac kciukasy!! 👍👍

@GabrielaNowak85 super ze wszystko dobrze, duzo pij, ja mialam baaardzo malo wod i musialam ciagle pic i pic 😂 moja prababcia tylko na mnie spojrzala od razu „ ale masz malo wód” ja mowie ze skad wie a ona ze mam tak maly brzuch ze nie widac coazy 😂 (sama odbierala pare porodow ) a to byl 6-7mc juz 😅

co do seksow to od 3tyg wiemy o ciazy i bylo raz. Nie mam pchoty ani sily. Szalu nie bylo wiec nie wiem koedy powtorka.

ja dzisiaj bylam ostatni raz w pracy zrobic instrukcje kolezance, plota juz poszla ze mnie nie ma i nie wroce. Na biurku mialam zostawione cv jakies laski chyba na moje miejsce bo widzialam ze szef robil notatki dot. Kadr.. takze to juz jest koniec 😂😂 zaczynam odpoczywac i wylaczam tel niech sobie radza.
na sylwka zostajemy w domu, 4 rok z rzedu mamy gosci bo nie chce komus upychac corki 😂 tym bardziej w tym roku😅 wole kocyk i sylwka z polsatem. Maz oszalal i postanowil kupic fajerwerki😂 nigdy nie kupowalismy bo dla mnie to spalanie forsy 🤦🏼‍♀️ Ale sie uparl to ma.

reklama
Do góry