reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Miałam delikatne plamienia, tarczyca w trzy światy, wiek, ciąża oceniona na podwyższone ryzyko. Przyjmuję na klatę🤷‍♀️

No ja tez „tarczycowa” jestem, wiek 34, ale duphaston brałam jeszcze przed zajściem w ciąże.
Już doczekać nie mogę się wizyty u lekarza :)
Choć przełożyli mi usg z 03.01 na 10.01. Mój gin zadzwonił i powiedział, ze umawialiśmy się za pierwsze usg w 7-8tc, wiec mam nie panikować tylko spokojnie poczekać :) u mnie wszystko przez tą jamkę w macicy, która imituje na obrazie pęcherzyk ciążowy

Mój lekarz ma takie podejście i ja mu ufam. Nie jestem młoda, a przez blisko 7 lat nie udawało mi się zajść w ciążę. Póki co trzymam się wytycznych, tyle.
Nie powatpuje w zalecenia lekarskie tylko patrząc na twoje 85 w loginie na to ile mam ja ze tylko 3 mniej to śmiesznie brzmi. Poprostu poczułam się stara majac 3 z przodu 😁

Dziewczyny, ja na serio nie czuję się już młodo. Mam 34 lata, skończyłam 8 grudnia, ale już od stycznia łapię się na darmowe prenatalne z powodu wieku. Co zrobić. Przed ciążą też jechałam na Duphastonie i Eurhyroxie, ale TSH poszło jak szalone w górę, i dawka od razu podwyższona. No i wiadomo, siły już nie te, gdzie te imprezy do rana, pijackie weekendy, nieprzespane noce, brak kaca. Teraz jak poimprezuję do 23 w piątek to trzyma jeszcze w niedzielę 😎 a swoją drogą to czuję się okrutnie zmęczona, przed ciążą ćwiczyłam i to dużo, a teraz mam zakwasy jak uda mi się podnieść pilot od telewizora. Nie mówię już o tym że jutro muszę wykąpać psa i mocno się nadwyrężę wsadzając go do wanny (a nie waży nawet 10kg) 🙈

Dziewczyny, ja na serio nie czuję się już młodo. Mam 34 lata, skończyłam 8 grudnia, ale już od stycznia łapię się na darmowe prenatalne z powodu wieku. Co zrobić. Przed ciążą też jechałam na Duphastonie i Eurhyroxie, ale TSH poszło jak szalone w górę, i dawka od razu podwyższona. No i wiadomo, siły już nie te, gdzie te imprezy do rana, pijackie weekendy, nieprzespane noce, brak kaca. Teraz jak poimprezuję do 23 w piątek to trzyma jeszcze w niedzielę 😎 a swoją drogą to czuję się okrutnie zmęczona, przed ciążą ćwiczyłam i to dużo, a teraz mam zakwasy jak uda mi się podnieść pilot od telewizora. Nie mówię już o tym że jutro muszę wykąpać psa i mocno się nadwyrężę wsadzając go do wanny (a nie waży nawet 10kg) 🙈
Kochana ja mam 38. 39 będę mieć 23 grudnia 😊😊, urodziłam już 4 dzieci teraz 5 w drodze. Więc Ty też dasz radę. Bo my kobiety jesteśmy silne 💪💪💪💪

reklama
Klara28, masz piękny serduszkowy suwaczek z informacją, że za 7 miesięcy, 2 tygodnie i 3 dni będziesz rodzić :)

Karolaa134, Ty również pięknie wstawiłaś swój suwaczek z ciężarną, na którym widnieje napis, że jesteś w 6 tygodniu i 3 dniu ciąży :) Prawie tak jak ja [emoji16] Kiedy miałaś ostatnią @ i na kiedy masz termin?

Dziewczyny, jak chcecie zobaczyć suwaki to musicie się zalogować na forum przez kompa/lapka. Na telefonach niestety ich nie widać :(
Widać ale trzeba wejść przez stronę nie aplikacje i odwrócić tel poziomo

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry