reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dziewczyny witam Was ! 🙂
My dziś z Mężem poszaleliśmy na zakupach 😃 Dzikie tłumy,ale jakoś daliśmy radę . Za chwilę ubieramy choinkę 😍 Co do moich objawów ( a raczej ich brak) to gdyby nie brak okresu to nie podejrzewała bym ciąży🙂 mam nadzieję że jak najdłużej tak będzie . 🙂 dajcie znać , czy mój suwak działa 😄 buziaki,i trzymajcie się ciepło , Wy i Wasze Fasolki🤰 😘

reklama
Używam do internetu tylko telefonu a na telefonie nie widać suwaczków 😬 Do tego nawet nie mogę korzystać z Tapatalk bo mam konto połączone z fejsem, a na fejsie stary adres mailowy mi się wyświetla i nie mogę nic z tym zrobić 😭

Dziewczyny wy tez macie tak duzo śluzu? Dzis na zakupach mowie kurde no tak mokro mam jak nic najgorsze... Zostawilam męża Lece do toalety w markecie ale wkładka czysta tylko duzo śluzu. Mialam juz najgorsze mysli

Dziewczyny wy tez macie tak duzo śluzu? Dzis na zakupach mowie kurde no tak mokro mam jak nic najgorsze... Zostawilam męża Lece do toalety w markecie ale wkładka czysta tylko duzo śluzu. Mialam juz najgorsze mysli
Też tak mam. Nadal latam do łazienki myśląc że nagle jakieś krwawienie, a to tylko śluz w dużych ilościach, ale takich na seeerio dużych 😅

Klara28, masz piękny serduszkowy suwaczek z informacją, że za 7 miesięcy, 2 tygodnie i 3 dni będziesz rodzić :)

Karolaa134, Ty również pięknie wstawiłaś swój suwaczek z ciężarną, na którym widnieje napis, że jesteś w 6 tygodniu i 3 dniu ciąży :) Prawie tak jak ja 😁 Kiedy miałaś ostatnią @ i na kiedy masz termin?

Dziewczyny, jak chcecie zobaczyć suwaki to musicie się zalogować na forum przez kompa/lapka. Na telefonach niestety ich nie widać :(
Ostatnia miesiączka miałam 7 listopada termin z usg wypada na 10sierpnia A z miesiączki 14 sierpnia😊

Ostatnia edycja:
Mnie jajnik tez prawy pobolewa jak duzo chodze. Mam nadzieje ze to dobry objaw bo juz naczytalam sie glupot na temat ciazy pozamacicznej

Mnie w pierwszej ciąży tez ciągnął prawy jajnik, tak jak na owulacje, i nie była ona pozamaciczna :)
Teraz ciągnie mniej, o tyle dobrze
Choć nie wiem czy to nie zasługa magnezu, bo biorę od kilku dni

U mnie falowo, czasami jest, czasami go nie ma. Ale jak jest to nie jakoś dużo jak np przy owulacji. Jest wilgotno, ale nic się nie leje [emoji848]

Zastanawiam się natomiast czy nie przesadzam z tabletkami...
Rano euthyrox, godzinę później duphaston, przy śniadaniu pragna plus i pragna dha, w ciągu dnia 2 tan. magnezu, wieczorem znowu duphaston.
Moja torebka to istna apteka

U mnie falowo, czasami jest, czasami go nie ma. Ale jak jest to nie jakoś dużo jak np przy owulacji. Jest wilgotno, ale nic się nie leje [emoji848]

Zastanawiam się natomiast czy nie przesadzam z tabletkami...
Rano euthyrox, godzinę później duphaston, przy śniadaniu pragna plus i pragna dha, w ciągu dnia 2 tan. magnezu, wieczorem znowu duphaston.
Moja torebka to istna apteka
U mnie nie lepiej, Euthyrox rano, trzy razy dziennie Duphaston, 6 tabletek Magne B6, i Prenatal😅 dużo tego cholera 😬

reklama
Do góry